Eladó ház Gelse 52 nm
Eladó ház Gelse 52 nm
Eladó ház Gelse 52 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7939074
Feltöltve: 3 hónapja

Gelse eladó egyéb ház 2 szobás: 18,4 millió Ft

18,4 millió Ft
353 846 Ft/m²
52 m²
Alapterület
6384 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 401 Ft
Második évtől
72 877 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zala megye Gelse eladó lakható, felújított ingatlan! Zala megye Gelse kültelki részén eladó, egy csodás zöld környezetben található, lakható 52 nm-es zártkerti ingatlan, mely 6384 nm lankás dombos területen fekszik. Szeretne örökzöld erdők ölelésében friss levegőn madárcsicsergésre ébredni? Gyümölcsfáiról szüretelni, saját medencéjében lubickolni? Itt a lehetőség! Eladásra kínáljuk ezt a zártkerti birtokot, melynek földszintjén egy napfényes szoba erkéllyel, tágas konyha és nappali, kamra és fürdőszoba lett kialakítva, valamint lehetőség van további bővítésre is, hiszen a padlástér szintén beépíthető. Továbbá rendelkezésre áll egy 22 nm-es pince helyiség, ahol jelenleg a villanybojler és az új szivattyú kapott helyet. A tiszta vizet kútból nyerik. A ház fűtését egy fa tüzelésű kandalló látja el. A tavalyi évben a villanyhálózat teljes korszerűsítése elkészült, új a konyhabútor és tartozékai, a burkolatok, szaniterek szintén egy éve lettek beépítve. A nyílászárók jó állapotúak, fából készültek. A bejárat egy fedett teraszról nyílik. A ház mellett kialakításra került egy terasz, melynek a beton alapja nemrég készült el. Itt lehetőség adott egy grillterasz, vagy nyárikonyha, vagy fürdő helyiség kialakításra, hiszen a lefolyó, a vizes kiállások kialakítása megtörtént. A kertben egy földbe süllyesztett kültéri medence kínál felfrissülést a nyári melegben. Az udvar kerítéssel elkerített, ahol többek között gesztenyefa, almafa, cseresznyefa találhatók, valamint egy melléképület, amely akár állatok tartására, vagy tárolásra is alkalmas. Ne szalassza el ezt a nagyszerű lehetőséget! Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
víz
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Független Profi Ingatlan-tanácsadó Független Profi Ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Független Profi Ingatlan-tanácsadó Független Profi Ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY