Eladó ház Budapest XIV. kerület, Alsórákos 170 nm
Eladó ház Budapest XIV. kerület, Alsórákos 170 nm
Eladó ház Budapest XIV. kerület, Alsórákos 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7917053
Referenciaszám: 308637
Frissítve: 17 napja

Budapest XIV. kerület eladó egyéb ház 4 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
876 471 Ft/m²
170 m²
Alapterület
640 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 432 436 Ft
Második évtől
590 148 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
2 generációs családi ház, 2 szeparált lakás, vállalkozásra alkalmas ingatlan műhellyel, Rákospatak a közelben! Zugló központi részén, Alsórákos városrészben, csendes mellékutcában elhelyezkedő, 1970-es években, téglából épült, 2 generációs családi ház eladó. A telek mérete: 640 m2, melyen egy különálló műhely is kialakításra került. Az ingatlan 180 m2 alapterületű, ebből 140 m2 a nettó lakóterület (4 szoba, 2 fürdőszoba, 2 konyha, 2 kamra, 1 gardrób), a 40 m2 a 2 állású garázs, műhely, mely kiegészül egy dolgozói fürdőszobával. A korábbiakban gumiszervíz működött (1,5 m-es szerelőakna van, a szerelőtér/garázs nagy belmagassággal rendelkezik), így kiválóan alkalmas az ingatlan vállalkozóknak. Az ingatlan akár 3 különálló lakássá is alakítható (jelenleg 2 különálló lakás van), így BEFEKTETŐKNEK is remek lehetőséget rejt. Az ingatlan közepes állapotú, kiváló adottságokkal rendelkezik, statikailag, szerkezetileg jó állapotú. Alsó szinten van a kis lakás (43 m2, 1 szoba konyha, fürdőszoba), illetve a közlekedő: garázs felé lehet kimenni, a felső szintre vezet a lépcső. A kis lakás felújítása pár éve megtörtént. Felső szinten van a nagy, 97 m2-es, 3 szobás, 1 konyha, kamra, 1 fürdőszoba, külön WC, gardrób, tágas lakórész, amely fekvésének, kialakításának köszönhetően rendkívül világos, napos. A családi ház körbejárható, 21 m2-es utcafronttal rendelkezik, összközműves, a telek szabályos négyszög alakú, teljesen kerített, az utcafronton fém kerítéssel, a többi oldalon pedig épületekkel, szomszédos kertekkel határolt. Az ingatlan a készülőben lévő, nagyszabású zuglói városközponti beruházásnak köszönhetően remek elhelyezkedéssel bír, környezetében családi házas ingatlanok és új építésű kisebb társasházak találhatóak, infrastrukturális ellátottsága maximálisan kiépített, tömegközlekedési kapcsolatai kiválóak. A környék nyugalmas, zöldövezet, infrastruktúrája kiváló, pár perc alatt elérhetőek a tömegközlekedési eszközök, villamos, metró, busz, hévmegálló, Örs Vezér tere. Bevásárlóközpontok: Árkád Üzletközpont, IKEA, Sugár, illetve a Bosnyák téren épülő Új városközpont is pár év múlva elkészül. A közelben található általános iskola, óvoda, posta, bank, gyógyszertár, éttermek. Sétatávolságra a Rákospatak. Az ingatlan tehermentes, 2 hónap múlva birtokba vehető. Hívjon bizalommal, az ingatlan akár hétvégi időpontban is megtekinthető!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajkó Nóra beHOME Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 220 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajkó Nóra beHOME Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 220 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY