Eladó lakás Zalaegerszeg 62 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg 62 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg 62 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7788486
Referenciaszám: LK041647-4414782
Frissítve: 5 napja

Zalaegerszeg eladó csúsztatott zsalus lakás 1+2 fél szobás: 36,9 millió Ft

36,9 millió Ft
595 161 Ft/m²
62 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 093 Ft
Második évtől
146 151 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaegerszegen a Kertváros közkedvelt, zöldövezeti részén, nappali+ 2 félszobás, erkélyes, napfényes lakás eladó!A harmadik emeleti 62 m2-es, a megszokottnál jóval nagyobb konyhával rendelkező erkélyes lakás nyílászárói modern, hőszigetelt ablakokra lettek cserélve, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A szobák szalagparketta, a többi helyiség járólappal burkolt. Az ingatlan fűtését gázkonvektorok biztosítják.A tágas nappali és a két félszoba kombinációját kínáló lakás ideális a kényelmes életvitelhez.A külön WC és fürdőszoba pedig praktikussá teszi a mindennapi életet.A nappaliból nyíló erkély a csendes és szépen karbantartott belső zöld udvarra néz. A hangulatos erkély kiválóan alkalmas egy reggeli kávézás helyszínének.A lakóközösség csendes és barátságos, ideális helyszín a nyugodt életvitelhez. A lépcsőházban is műanyag nyílászárók találhatóak, ami tovább növeli a hőszigetelést és csökkenti a zaj behatolását. A lakás része továbbá egy 9,3nm-es saját tároló is a pinceszinten, ahol kényelmesen elhelyezheti a ritkán használt tárgyait.A lakáshoz opcionálisan garázs is vásárolható. Az ingatlan teljes bútorzattal kerül értékesítésre, így Önnek csupán költöznie kell és azonnal élvezheti az otthon kényelmét. Parkolni a ház közvetlen környezetében térítésmentesen lehetséges. Ideális elhelyezkedésének köszönhetően élelmiszerbolt, buszmegálló, gyógyszertár, posta, orvosi rendelő, játszótér, iskola, óvoda, bölcsöde gyalogosan perceken belül elérhető.Tökéletes választás lehet első lakásvásárlónak és befektetőknek is. Az ingatlan per- és tehermentes, gyorsan birtokba vehető.További kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magasi Tünde Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magasi Tünde Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY