Eladó lakás Vác 71 nm
Eladó lakás Vác 71 nm
Eladó lakás Vác 71 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7998921
Frissítve: 1 hónapja

Vác eladó csúsztatott zsalus lakás 2+1 fél szobás: 47,5 millió Ft

47,5 millió Ft
669 014 Ft/m²
71 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 137 857 Ft
Második évtől
188 134 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlanról: Az ingatlan a magasföldszinten található, 2,5 szobás, összkomfortos, fekvését tekintve napos és világos. A laminált padlós nappali és egy szobája a közlekedőből, míg a harmadik szoba a nappaliból nyílik. Minden szoba saját terasszal rendelkezik. A tágas konyha egyik fala végig ablakos, világos, tartozik hozzá egy kis méretű spejz. A konyhabútor, mosogatógép és tűzhely a vételár részét képezi. Vizes helységek csempézve, járólapozva vannak. A fűtést és a meleg vizet távhő biztosítja, 2022. évben a ház teljesen új fűtésrendszert kapott. A lakás rezsije az egyedi szabályzásnak és mérésnek köszönhetően alacsony, a közös költség az idei évben 9130 Ft/hó. Az épület korrekt lakóközösséggel, rendezett közös terekkel rendelkezik. A lépcsőház akadálymentesített. A lakáshoz tartozik egy közös tároló és biciklitároló ez szintén a vételár részét képezi. A lakás mérete: Összterület: 71 m2 + 25m2 erkély Környék: A környék ellátottsága kiváló, néhány perc távolságra találhatóak boltok, gyógyszertár, orvosi és fogorvosi rendelő, iskola, óvoda, bölcsőde. A váci Dunapart és bicikliút 10 perc , a városközpont 15 perc sétára található. Utazás szempontjából is nagyon kedvező adottságú az ingatlan, a busz és vonat járatait is használhatjuk, Vác-Alsóváros vasútállomás 8 perces illetve a Budapestre tartó buszjárat megállója 2 perces sétára található. A ház előtt ingyenesen parkolhatunk. A tavalyi évben az Önkormányzat új plusz parkolókkal bővítette és jelenleg újabb parkolók építésével bővíti a parkolási lehetőséget. Ez az ingatlan, egy kényelmes, rendkívül jó elosztású és fekvésű lakás, mely sok családnak szolgálhat szép, kellemes otthonául. Érdeklődni a hirdetésben megadott telefonszámon lehet.

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
45 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
terasz
pince
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
lift
kaputelefon
parkettás
redőny
akadálymentesített
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Horváth Lívia
+36 30 710 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Horváth Lívia
+36 30 710 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY