Eladó lakás Mosonmagyaróvár 63 nm
Eladó lakás Mosonmagyaróvár 63 nm
Eladó lakás Mosonmagyaróvár 63 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8053294
Referenciaszám: LK077487
Frissítve: 16 napja

Mosonmagyaróvár eladó csúsztatott zsalus lakás 3 szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
680 952 Ft/m²
63 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 507 Ft
Második évtől
169 915 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy gyönyörű 3 szobás tégla lakás Mosonmagyaróvár városközpontjában, praktikus elrendezéssel és kiváló fényviszonyokkal. Az ingatlan 4 emeletes épületben 2. emeleten található, udvarra néző kilátással, ami nyugodt és csendes környezetet biztosít. A lakás alapterülete ideális méretű, világos, barátságos hangulatot áraszt, és tökéletes választás lehet családok és fiatal párok számára.Mosonmagyaróvár varázslatos városa rengeteg lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, legyen szó sétákról a városközpontban, kulturális programokról vagy a közelben található természeti látnivalókról. Az itt élők mondják, hogy a város nem csak lakni, de szeretni is való.A lakás további előnye, hogy erkély is tartozik hozzá, ahonnan a belső udvar nyugalma élvezhető. A három külön nyíló szoba lehetőséget ad arra, hogy minden családtag saját kis szigetére vonulhasson, vagy akár otthoni irodának is kialakítható egy-egy helyiség.A házközponti fűtés egyedi mérővel rendelkezik, így mindenki csak azt fizeti, amennyit ténylegesen használ, ezáltal jelentős költségmegtakarítás érhető el. A nyári hónapokban a kellemes hőmérsékletet klíma biztosítja, így a legforróbb napokon is hűsölhetünk. Közös tárolóval rendelkezik, a társasház közvetlen közelében a parkolás ingyenes!Ne maradjon le erről a ritka lehetőségről, hogy a Mosonmagyaróvár szívében lévő, hangulatos otthon várja!  Ha szeretne többet megtudni az ingatlanról, vagy szeretné megtekinteni, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jancsurák Tünde Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 70 280 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jancsurák Tünde Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 70 280 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY