Eladó lakás Monor 63 nm
Eladó lakás Monor 63 nm
Eladó lakás Monor 63 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7708276
Referenciaszám: H465894
Feltöltve: 17 napja

Monor eladó csúsztatott zsalus lakás 2 szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
603 175 Ft/m²
63 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 286 Ft
Második évtől
150 508 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Monor, a Főváros peremen fekvő, rendkívül hangulatos, rohamosan fejlődő, tüneményes kisváros. Méltán népszerű azon családok körében, akik az agglomerációban képzelik el a jövőbeli otthonukat, de szeretnék élvezni a város nyújtotta előnyöket is. Jó nevű iskolái, gimnáziuma, gazdag kulturális élete, modern uszodája, kiemelt infrastruktúra és a főváros közelsége a garancia arra, hogy aki egyszer itt megveti a lábát, nehezen szakad el a várostól. Itt a városközpontban, vált eladóvá egy 63 nm.-es 2 szobás felújítandó állapotú lakás, mely egy 12 lakásos társasház 2. emeletén található. A helyiségek méretei: konyha8.9 m² közlekedő6.3 m² fürdőszoba5.7 m² wc2 m² nappali21.2 m² szoba13.5 m² kamra1.1 m² erkély: 5,5 nm. Ez a tökéletes lakás fiatalok számára. Költséghatékonyan lehet benne élni az egyedi fűtés miatt és pillanatok alatt el lehet jutni Budapestre, ha a munka szempontjából ez fontos. Akár még egy fél szoba is kialakítható. Az itt élők szeretik, hogy: - zöldre nyíló ablakain keresztül egész nap árad a fény - egyszerű a bevásárlás , minden karnyújtásnyira található - hangulatos kiülős helyek vannak a közelben - sok a patika, jó az egészségügyi ellátás - gyalogosan elérhető oktatási intézmények a közelben - számos sportolási és kirándulási lehetőség közül lehet választani Röviden, tömören ez az ingatlan kiváló befektetési szempontból, de saját célra is rendkívüli adottságokkal rendelkezik. Javaslom, sétáljon egyet a környéken, garantáltan megszereti! Amennyiben lennének még kérdései, hívjon, egyeztessünk időpontot, személyesen átbeszéljük őket miközben körbevezetem az ingatlanban. Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseriné Bakos Anikó Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseriné Bakos Anikó Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY