Eladó lakás Budapest XVIII. kerület, Gloriett-telep 65 nm
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület, Gloriett-telep 65 nm
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület, Gloriett-telep 65 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7877514
Frissítve: 6 hónapja

Budapest XVIII. kerület eladó csúsztatott zsalus lakás 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
767 692 Ft/m²
65 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kinőttük a Glóriett lakótelepen lévő otthonunkat és ezért szeretnénk eladni. 20 éve lakunk itt és reméljük, hogy a következő otthonunkat is így fogjuk szeretni. A 2+1 szobás csendes lakásban van egy nappali, egy hálószoba, egy nagy étkező, konyha, fürdő, wc és erkély. 65 nm, de az elrendezésének, kialakításának köszönhetően mégis tágas. A nappali, az étkező és a konyha déli fekvésű, mindig világos, napos, a hálószoba keleti fekvésű. Új műanyag nyílászárók, szúnyogháló az ablakokon, műanyag redőny. Biztonsági ajtó. Új radiátorok. Kőburkolat és parketta. A ház szigetelt. A lakás 4. emeleten van. Tisztasági festés után azonnal költözhető. Parkosított, zárt belső kert. Az ablakok nem a parkolóra néznek, hanem a belső kertre és a sétálóutcára. A társasház évről-évre karbantartott, a műszaki állapota kiváló, a ház szigetelt, házközponti fűtés van, télen a lakás jó meleg. A fűtés és a melegvíz szolgáltatás a társasház saját hőközpontjából érkezik. A költsége nem magas, mert érvényes rá az állami kedvezmény. Jó lakóközösség. A társasház rendezett, a közös költség 27750 Ft/hó, mely tartalmazza a fűtést, szemétszállítást, az ingatlan biztosítást, a társasház megtakarítást, a takarítását, a közös területek víz-, és áramfogyasztását, a karbantartást, a közös képviselet díját, a kertészt. Közelben Lidl, Aldi, Spar, DM, fitness terem, patika, háziorvosi rendelő, buszmegálló (Köki 15 perc, Határ út 20 perc), 5 perc gyalógútra a Péterhalmi erdő és az erdei futópálya, másik irányban 5 perc gyalogútra a Bókay kert található, futópályával, uszodával, teniszpályával, gördeszka- és bmx pályával, síoktató pályával. Ár: 49.900.000 Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1990
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
CC (2016-2023-as besorolás)
Átlagos rezsiköltség:
27 725 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
belsőkert
hőszigetelt
kaputelefon
parkettás
redőny
panelprogram
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 362 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 362 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY