Eladó ház Zalavár 165 nm
Eladó ház Zalavár 165 nm
Eladó ház Zalavár 165 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7086548
Referenciaszám: HZ019931
Feltöltve: 20 napja

Zalavár eladó családi ház 3 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
393 333 Ft/m²
165 m²
Alapterület
3856 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne belevágni egy vállalkozásba? Vidéken, friss levegőn, a csodálatos Kis-Balaton környékén? Most itt a lehetőség!A Kis-Balaton és a biciklizés divatja egyaránt fellendülőben van! A közelgő időszakban egyre többen töltik aktívan szabadidejüket - és számos olyan kerékpáros pihenő létezik, amelyek hangulatukkal, speciális kínálatukkal valóban "felkerültek a térképre".Alkossa meg Ön itt a saját, egyedi hangulatú vendéglátóhelyétt!KIS-BALATON SZÍVÉBEN, ZALAVÁRON ELADÓ JELENLEG IS MŰKÖDŐ ÉTTEREM + LAKÁS! Zalaváron a fő út mellett található épület jelenleg is egy jól működő étterem, de akár át is alakítható 2 generációs lakóingatlanná.Kifogástalan szerkezeti állapot, kölönleges lokáció: Keszthely, Hévíz, sármelléki repülőtér, Zalakaros, és az M7 felhajtó közelében.A település rendezési terve szerinti, rövid időn belül elkészülő bicikliút a telek szélénél halad majd és a Kis-Balatonhoz vezet.A telek 3000 m2, szépen gondozott,füves, ahol akár még egy kemping kialakítására van lehetőség.Az ingatlan összesen 245 m2 hasznos területen található.Földszinten találjuk a 84 m2-es éttermet: konyhával, mosdókkal, vendégtérrel, valamint 84 m2 fedett terasszal.Az emelti lakórész 2 szoba, nappali, fürdőszoba, erkély.A telken egy különálló kisházat is találunk, ahol 60m2-en két szoba, konyha, fürdőszoba, tároló helység helyezkedik el.Kitűnő vételi lehetőség annak aki, hosszú távon gondolkodik,akár vállalkozóként, vagy egy nyugodt természetközeli részen képzeli el az új otthonát.További információkért várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Kornélia Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Kornélia Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY