Eladó ház Zalaszentgrót 65 nm
Eladó ház Zalaszentgrót 65 nm
Eladó ház Zalaszentgrót 65 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8054804
Frissítve: 4 napja

Zalaszentgrót eladó családi ház 1 szobás: 13,9 millió Ft

13,9 millió Ft
213 846 Ft/m²
65 m²
Alapterület
2115 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 40 341 Ft
Második évtől
55 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MÁJUS ELSEJÉN IS OTTHON VAGYUNK-JÖJJÖN! Zala vármegyében-Zalaszentgróton eladóvá vált, két aszfaltos utcára nyíló. MEGOSZTHATÓ nagy telken lévő lakható modernizált ,tetőtér felé bővíthető családi ház, melléképülettel, ásott kúttal, összközműves telken. Építési év: 1960-as évek. Vertfalas fafödémes(fedett deszkaborítású/parsztfödém). Tetőszerkezete is kiváló, egyenes egészséges szarufákkal építve, cserép héjjalással. A ház jelenlegi belső kialakítása, modernizálása a mostani tulajdonosainak tulajdonítható. Fedett előtér, előszoba, konyha,spejz,fürdőszoba, nappali. Télen könnyen befűthető,meleg otthon a falak miatt, nyáron nem engedi be a nagy meleget. Jól szellőző, száraz otthon, a ház vízelvezetése is megoldott. A beépített külső nyílászárók fából készültek, a bejárati ajtó több ponton záródó műanyag. Az elektromos hálózata a modernizálás ,belső átalakítást követően részben megújult. Fürdőszoba műanyag kádas a WC-vel egy légtérben található. A kialakítását tekintve, keskeny, viszont ablakos és a szellőztetése így megoldott. A meleg vizet villanybojler biztosítja a házban,ami szintén a fürdőszobába telepítették. Kiváló lehetőség mindennapi lakhatásra , vagy a Balaton / Balaton felvidék közelsége miatt NYARALÓNAK is. Erdőkkel övezett terület kiváló levegőt biztosít az ottlakóknak. A telek megosztásából akár plussz jövedelemhez is juthat így az új otthona bekerülési árat lényegesen csökkentheti!!! A telken állattartásra alkalmas melléképületek és egy nyári konyha épülete is helyet kapott. Zalaszentgrót a megyén belül is a kedvelt , csendes települések közé tartozik elhelyezkedése miatt. Nagyváros és thermál fürdő települések közelében helyezkedik el kirándulási lehetőségekkel és bor utakkal áthálózva. * Zalaegerszeg , *Keszthely * Balaton , ** Hévíz ,** Kehidakustány -fürdő Thermál Hitel igénybevétele esetén térítésmentesen intézzük azt. Hívjon és az ingatlan mutatást 24 órán belül biztosítjuk Önnek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1960
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
H
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
15 000 Ft/hó
villany
víz
csatorna
félkomfortos
kocsibeálló
kert
amerikai konyha
kamra
terasz
melléképület
vízórás
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sárkányingatlan Sárkányingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sárkányingatlan Sárkányingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY