Eladó ház Zalakaros 174 nm
Eladó ház Zalakaros 174 nm
Eladó ház Zalakaros 174 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7771460
Referenciaszám: H469038
Frissítve: 19 napja

Zalakaros eladó családi ház 9 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
487 931 Ft/m²
174 m²
Alapterület
803 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalakaros egyik legkedveltebb utcájában eladó egy felújításon átesett családi ház, amely négy apartmanból fog állni. Összesen 9 szoba, 7 fürdőszoba, 3 konyha és lépcsőház áll rendelkezése. A falak 10 cm hőszigetelést kaptak, a nyílászárók 3 rétegű üvegezésűek. Az erkély korlátok rozsdamentes oszlopból és biztonsági üvegből készültek. A hűtést - fűtést 7 darab modern inverteres klímák biztosítják. Gázcsonk az udvaron. A tető új cserepeslemezes fedést kapott. Teljesen új gépészet, új villamoshálózat, új burkolatok lettek beépítve. Két villanyóra is van. Három fázishoz, és egy csúcsidőn kívüli vezérelt, ami helyett H tarifás óra is igényelhető. Az esetleges napelem rendszer telepítéséhez az előkészítés kivitelezése is megtörtént. Saroktelek lévén két oldalról is megközelíthető. Az udvaron terasz és egy új 12 m2-s zárható tároló található. Kiépített kamerarendszer ügyel a biztonságra. Javaslom befektetőknek, vagy összeköltöző családoknak, mivel szintenként 87 négyzetméter alapterületű. A beépített bútorok a vételár részét képezik, a többi ingóság megbeszélés tárgya. Zalakaros a világhírű fürdőjén túl számos egyéb program lehetőséget kínál. A város közbiztonsága közismerten kiváló, orvosi rendelő, boltok, iskola,óvoda posta kormányablak is található. Előre egyeztetett időpontban megtekinthető, várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csorba András Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csorba András Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY