Eladó ház Zalaegerszeg 220 nm
Eladó ház Zalaegerszeg 220 nm
Eladó ház Zalaegerszeg 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8082376
Referenciaszám: M272879
Feltöltve: 17 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 6 szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
359 091 Ft/m²
220 m²
Alapterület
662 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 229 278 Ft
Második évtől
312 897 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zala vármegyében, Zalaegerszeg kertvárosi részén minden közművel ellátott, rendezett udvarral, kerttel kínálunk megvételre egy önálló 2 szintes -tehermentes- családi házat. A ház alsó része egy 1960-ban épült körbejárható téglaház, amely egy 662 nm-es telken fekszik. Az emeletráépítés 1992-ben valósult meg. A házon belül a két szintet egy belső feljáró köti össze, de igény esetén különválaszthatóak a szintek, így két generáció együttéléséhez is alkalmas az ingatlan, mert a felső szintre is külön lépcső vezet. Alsó szint: 3 szoba, fürdőszoba, konyha, közlekedő, tároló található. Felső szinten: 3 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, gardrób, közlekedő került kialakításra. -A szobák külön nyílóak, és tágas terűek. -A fűtés gázkazánnal, ill. fatüzelésű kályhával is megoldott. -A ház jó műszaki állapotú. Ajánlom mindazoknak, akik nyugodt, csendes, jó infrastruktúrával ellátott környéken szeretnének élni, s akiknek fontos, hogy egy kisebb telken tudjanak kertészkedni és/vagy két generációs házat keresnek. Kb 500 m-en belül megtalálható minden, ami a napi szükségletekhez elengedhetetlen: óvoda, iskola, orvos, patika, élelmiszerbolt stb... A szomszédok kulturált, rendes emberek. Az ingatlan elhelyezkedése és a környék népszerűsége miatt, minden korosztály számára tökéletes választás lehet, és nem utolsó sorban, befektetési céllal történő megvásárlásra is ajánljuk, mert a jó kiadhatóság várható értéknövekedéssel is párosul. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető. Megtetszett az ingatlan, de nem áll rendelkezésre a teljes vételár? Az OTP Bank erre is tud megoldást. Jogosultság estén igényeljen CSOK PLUSZ-t, vagy kérje kedvező kamatozású hiteleink egyikét! Ügyfeleinknek díjmentességet, és soronkívüliséget biztosítunk! További kérdésekkel, megtekintéssel kapcsolatban állok rendelkezésre a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
világos
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kercza Henrietta Zalaegerszeg Kossuth Lajos utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kercza Henrietta Zalaegerszeg Kossuth Lajos utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY