Eladó ház Zalaegerszeg, Páterdomb 117 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Páterdomb 117 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Páterdomb 117 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8085022
Referenciaszám: 168484
Feltöltve: 15 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 4 szobás: 48 millió Ft

48 millió Ft
108 353 Ft/m²
117 m²
Alapterület
443 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 308 Ft
Második évtől
190 115 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168484 hivatkozási számú zalaegerszegi családi ház. Eladó egy részben felújított, akár 2 lakásos családi ház Zalaegerszeg-Páterdombi városrészén. A ház teljes alapterülete 117 m2, amelyben összesen 4, de akár még 5 szoba is kialakítható. A ház hátsó része teljes felújításon esett át, új nyílászárókkal, modern villany- és vízvezetékekkel, valamint minőségi burkolatokkal felszerelve. Az eleje még felújításra szorul, de esztétikai és műszaki felújítás után új külső hőszigeteléssel és tetőcserével igényes megjelenést fog kapni. A ház jelenleg 2 konyhával és 2 fürdőszobával rendelkezik, így akár két külön lakrész is kialakítható. Az ingatlan azonnal költözhető állapotban van. A telek mérete 443 m2, térkövezett udvarral, garázzsal és hangulatos terasszal rendelkezik. A pince további tároló helyet biztosít, és a kertben sütögető is található. A kerítés jó állapotban van, így a biztonság és a nyugalom garantált. Ha szeretne egy tágas, részben felújított családi házat Zalaegerszeg egyik kedvelt városrészében, amely könnyen két lakásra is átalakítható, ne habozzon! Forduljon hozzám bizalommal, hogy megtekintést egyeztessünk! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #168484 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY