Eladó ház Zalaegerszeg, Páterdomb 143 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Páterdomb 143 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Páterdomb 143 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7857098
Referenciaszám: H474006
Frissítve: 16 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 5 szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
552 448 Ft/m²
143 m²
Alapterület
210 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 229 278 Ft
Második évtől
312 897 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az Otthon Centrum kínálatában ! Kényelmes otthont keres Zalaegerszeg kedvelt utcájában, jó szomszédok között ? Itt ezt megkapja. Zalaegerszeg Páterdombi részén nagyon rendezett és csendes utcában / környéken vált eladóvá a képeken látható ingatlan. A magas belmagasságú, egyedi ingatlan két szintes, 1994 évben épült thermo tégla felhasználásával, tágas terekkel, nagy nyílászárókkal, dupla garázzsal, sok tárolási lehetőséggel. Elöl - hátul gondozott udvar keretezi. A földszinten előtér, konyha- étkező- nappali egysége fogad. Kiegészül fürdőszobával ( ez wc- vel ) és kamrával. A dél nyugati oldalon nappalihoz kapcsolódó 40 m2 alapterületű terasz a gondozott kerttel igazi oázis a város szívében. Csendes, zöld,sok sok dísznövénnyel, terebélyes cseresznyefával a közepén. Itt van hely grillezni, pihenni, barkácsolni, gyerkőcöknek biztonságban játszani. A tetőtérre széles, igényesen megmunkált fa lépcsőn jutunk. Az egész házban látszik a szép, minőségi asztalos munka. Külső- belső nyílászárókon s az egyedi bútorokon is. Ablakai és a terasz ajtók zsaluval felszereltek. Itt a tetőtérben meglepően magas ( de persze kellemes érzetet biztosítva ) a belmagasság. Több helyen a falra fa burkolat került. Mind a 4 szoba külön nyílik, kényelmes, világos kialakítású. Teljes fürdőszoba található ezen a szinten is. Az egész házra jellemző a kényelmes,praktikus, egyedi beépítés. A szobákban beépített gardrób szekrényeket, a kertben tárolót, a garázsban sok helyet találunk. A garázs mindkét irányból ( Ék és DNy irányból is megközelíthető. Ajtaja elektromosan nyitható. A családi otthon hangulatos melegét a gáz cirkó ( vaillant kazán ) fűtésen túl a nappaliban épített cserépkályha fokozza. ( ez utóbbi most lett újra rakva, csodás darab ) Az egész ház jól élhető, birtokba adás 30 napon belül megtörténhet, tulajdon viszonyai rendezettek. A ház egy szeparált, csendes sorház része. Jöjjön el látnia kell. Várom hívását. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY