Eladó ház Zalaegerszeg, Ola 252 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Ola 252 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Ola 252 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7892949
Referenciaszám: M259973
Frissítve: 16 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 8 szobás: 80 millió Ft

80 millió Ft
317 461 Ft/m²
252 m²
Alapterület
417 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 232 180 Ft
Második évtől
316 858 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Összeköltözők, vállalkozók figyelem! Zala Vármegyében Zalaegerszegen közkedvelt családiházas övezetben Ola városrészben kínálom ezt a több potenciált magában rejtő, csendes utcában elhelyezkedő tégla építésű családi házat. 3 szinten összesen 6 szoba, szintenként 1-1 fürdőszoba (WC-vel) található, a hátsó udvarban egy külön lakrészben 2 szoba, konyha, fürdő WC-vel. A fő épületbe és a külön lakrészbe egy közel 16 nm-es teraszról juthatunk be. Az első házban a földszinten az előszobából belépve egy tágas nappaliba érkezünk, ahonnan nyílik a konyha étkezővel, egy hálószoba, és a mozgáskorlátozott használatra is alkalmas fürdő (WC-vel). Az emeletre a nappaliból juthatunk fel. Egy külső lépcsőház építésével a középső szint a tetőtérrel együtt külön bejáratú lakrészként leválasztható. Az emeletre érve szintén egy nappaliba jutunk, onnan pedig 2 hálószoba és fürdő (WC-vel) nyílik. A kisebbik hálószobából egy hatalmas nyitott teraszra lehet kimenni, ahonnan gyönyörű városi kilátás tárul elénk. Az emeleti nappalinak utcafrontra néző erkélye van. A nappaliban konyha kialakítható, ha külön lakrészben gondolkodik valaki. A tetőtérben mintegy 33nm-es szoba található saját fürdővel és WC-vel, valamint kétoldalt a ház hosszában tárolók lettek kialakítva. A hátsó udvarban a teraszról elérhetjük a külön 2 szobás, konyhás, fürdő WC-s lakrészt. Az udvarban tégla építésű dupla garázs, valamint egy kisebb tároló található. A ház alatt 13 nm-es pince helyezkedik el, ahová a lakáson belül juthatunk le. A ház gázkonvektoros fűtésű, régi faablakokkal, beköltözésre alkalmas, azonban egy kis felújítással akár a mai kornak megfelelő álomotthont lehet belőle varázsolni! Ezt az egyedi családiházat ajánlom nagycsaládosoknak, összeköltözőknek, vagy alkalmas vállalkozás beindítására, esetleg munkásszállónak. Budapesti, vagy Budapest környéki családiház csere is szóba jöhet. További kérdése van, vagy megtekintené az ingatlant? Keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Erkély:
13 m²
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos
erkély
terasz
telefon
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Márkus Tünde Mária Zalaegerszeg Kossuth Lajos utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 229 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Márkus Tünde Mária Zalaegerszeg Kossuth Lajos utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 229 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY