Eladó ház Zalaegerszeg, Kertváros 115 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Kertváros 115 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Kertváros 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7364385
Referenciaszám: HZ034902-4091019
Feltöltve: 10 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 6 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
652 174 Ft/m²
115 m²
Alapterület
1519 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaegerszegen a Becsali városrészben vált eladóvá egy téglaépítésű, takaros 4 szobás, 1992-ben épült családi ház. Szeretettel ajánlom mindazoknak, akik a nyugalmat és a békét keresik de mindezt a város biztonságot adó közelségében.1992-ben épült ingatlanban, egy szinten van a lakótér, ami 115 m2, alatta van a közel 100 m2-es pincerész, ahol a garázs mellett egy kis garzonlakás is megtalálható. A tágas lakóterekkel rendelkező, otthonos házban, világos és barátságos nappali, konyha- étkező + spejz, három (3) hálószoba, egy tusolós és egy fürdőkáddal ellátott fürdőszoba is van. Az ingatlan fűtése fával, vagyis fatüzelésű kazánnal történik, de a gáz is elérhető már az utcában. Mindenhol természetes kétrétegű fa nyílászárókat találunk, amelyek redőnnyel vannak ellátva.A téglaépítésű ingatlan betonfödémes, így a padlástér beépíthető és bővíthető. A ház tetejét szép és egységes cseréptető fedi.A telek 1519 m2, szépen rendben van tartva, sok gyümölcsfa található rajta. A környék csendes és nyugodt, a szomszédok barátságosak és megbízhatóak.A tágas pinceszint akár helyet adhat egy saját vállalkozáshoz is. Az ingatlan minden értelemben ideális nagyságú, kényelmes otthon érzését adja és mindennek egy szép zöld, gyümölcsfákkal gazdagon beültetett udvar ad keretet.Ha a hirdetésem felkeltette a figyelmét akkor kérem hívjon telefonon és ne feledje vevőink részére minden szolgáltatásunk INGYENES. Hitel és CSOK ügyintézés itt az irodánkban egy helyen pénzügyi szakértő kollégánkkal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bekő Zoltánné Brigitta Duna House - Zalaegerszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bekő Zoltánné Brigitta Duna House - Zalaegerszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY