Eladó ház Zalacsány, Csendes utca 140 nm
Eladó ház Zalacsány, Csendes utca 140 nm
Eladó ház Zalacsány, Csendes utca 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7940423
Referenciaszám: 103-28
Frissítve: 9 napja

Zalacsány eladó családi ház 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
499 286 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1035 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HÉVÍZ ÉS KEHIDAKUSTÁNY SZOMSZÉDSÁGÁBAN, ZALACSÁNYBAN, A BATTYHÁNY KASTÉLY KÖZELÉBEN KÍNÁLOK MEGVÉTELRE EGY 1035 NM TELKEN ELHELYEZKEDŐ, ÖNÁLLÓ, KÖRBEJÁRHATÓ, RENDKÍVÜL MASSZÍV, JÓ ÁLLAPOTÚ CSALÁDI HÁZAT. A háznak két lakószintje van, földszint + tetőtér kialakítással, a két szintet a nappaliból induló fa lépcső köti össze. A földszinten egy fedett teraszról van a bejárat, mellyel szemben a nappali található. Ezen a szinten lett még két hálószoba, külön étkező és egy konyha spejzzel kialakítva, valamint egy kis közlekedőből nyílik a fürdőszoba, a mellékhelyiség és egy kazánhelyiség. A tetőtér pár éve lett beépítve. Itt helyet kapott egy kis konyha, egy fürdőszoba wc-vel, a többi rész egylégterű, mely a tető tagoltságának köszönhetően hangulatos, egyedi lakóteret ad. A két szint külön lakrészként is használható, így akár két generáció együttélésére, vagy kis átalakítással kiadásra is alkalmas. A ház fűtése új kondenzációs és egy szintén új vegyes tüzelésű kazánról is lehetséges. A ház mögött melléképület és garázs található. A kert hangulatos, egy része gyümölcsfákkal beültetett. Az ingatlan jelenlegi formájában alkalmas, hogy egy kényelmes, tágas otthont biztosítson egy többgyerekes család számára, de kisebb átalakítással akár két generáció együtt élésére is megfelel, de üzleti szempontból is jó választás, hiszen egy külön apartman is kialakítható belőle! Zalacsány kedvelt település a zalai dombok ölelésében. Vonzerejét festői földrajzi fekvése mellett a Hévíztől 10 km, Kehidakustánytól 5 km távolságra való elhelyezkedése, valamint a településen található Batthyány kastély és kúria, a Zala Springs golfpályái, a horgásztó, valamint az Örvényes hegy, mint kikapcsolódási és rendezvényhelyszín adja. A falu jelentős célpont lett az utóbbi években nem csak idegenforgalmi szempontból, hanem a városból vidékre költözők körében is! További kérdésével, megtekintési szándékával hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfort nélküli
garázs
étkező
kamra
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Hódi Gyöngyi Balla Ingatlan - Keszthely és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 603 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Hódi Gyöngyi Balla Ingatlan - Keszthely és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 603 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY