Eladó ház Zalacsány 106 nm
Eladó ház Zalacsány 106 nm
Eladó ház Zalacsány 106 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7885810
Referenciaszám: U0045603
Frissítve: 18 napja

Zalacsány eladó családi ház 3 szobás: 185 millió Ft

185 millió Ft
1 745 283 Ft/m²
106 m²
Alapterület
661 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 536 917 Ft
Második évtől
732 734 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üdvözlöm ! E háznál a lényeg láthatatlan ! Mert itt az az aljzatban, falakban, födémben, tetőben van! Csak érezhető Hiszen a fenntartási költségei csekélyek. Ez az a ház ami olyan otthona lehet Önnek és szeretteinek, ami kiszolgálja életüket. Felújítást nem igényel majd és csak ad, ad és ad. Meleget, biztonságot, otthonosság érzetet, csendet, kényelmet, ideális kertet, jó szomszédokat, mindezt élhető településen. Közel Hévízhez, Balatonhoz, Kehidakustány mellett. Ez a ház : igényes, új építésű családi otthon Zalacsány szívében. PRÉMIUM INGATLAN EGYEDI MEGBÍZÁSSAL ! Hívjon a részletekért. Emberléptékű, jól megépített, új építésű családi ház eladó Zalacsány kedvelt utcájában. Saját részre készült átgondolt tervek alapján, igazán minőségi anyagokból. A kényelmes, földszintes otthon rendezett környezetben található. 106 m2 alapterületen helyet kapott : nappali cserépkályhával, 36 m2 fedett panorámás kellemes közvetlen terasz kapcsolattal, konyha- étkező, kamra, közlekedő dolgozóval, hálószoba, teljes fürdőszoba káddal és zuhanyzóval valamint gépészeti - mosó helyiség. Ezeken túl vendéglakosztály is készült. Ez előtérből, hálószobából és teljes fürdőszobából áll. Külön bejáratról is megközelíthető, szeparált. A ház energiatakarékosságot és fenntarthatóságot szem előtt tartva alacsony költséggel lakható. A 45 cm vastag tégla falazatra 8 cm grafit hőszigetelő rendszer került. Lábazat, aljzat, födém duplán szigetelt. Fűtése hőszivattyús rendszerrel, (padlófűtéssel ), hangulatos cserépkályhával ( 7 kW ) és sütő- főző csempe tűzhellyel is megoldott. Ez utóbbi is jelentős meleget ad . Meleg vizet ugyanez a rendszer vagy villany bojler adja időjáráshoz igazodva. Nyílászárók műanyagból készültek, 3 rétegű üvegezéssel, szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. Zalacsány kedvelt település hiszen termálfürdők közelében fekszik. Hévíztől 9 km, Balatontól 14 km távolságra. Európa szerte híres Golf pályája a háztól 2 km re található. Komoly vételi szándék esetén várom elérhetőségeimen az ország legnagyobb és legelismertebb ingatlan közvetítő irodája nevében, tisztelettel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Terasz:
36 m²
Energetikai besorolás:
B
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY