Eladó ház Zalabér 80 nm
Eladó ház Zalabér 80 nm
Eladó ház Zalabér 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7891870
Referenciaszám: H475978
Frissítve: ma

Zalabér eladó családi ház 3 szobás: 35,07 millió Ft

35,07 millió Ft
438 323 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1222 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 770 Ft
Második évtől
138 886 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ZALABÉRBEN, A ZALA FOLYÓ KANYARULATÁBAN, SZŐLŐSKERTEKKEL, ERDŐS DOMBOKKAL KÖRÜLVETT BÁJOS TELEPÜLÉSEN KÍNÁLOK MEGVÉTELRE TIPP-TOPP CSALÁDI HÁZAT, AHOVÁ EGY BŐRÖNDDEL IS AZONNAL BEKÖLTÖZHET. AZ OTTHON CENTRUM KIEMELT AJÁNLATA, CSAK NÁLUNK ELÉRHETŐ ! Átmenő forgalomtól mentes, békés mellékutcában áll a stabil, száraz épület, melyet a kétezres évek elejétől renováltak, alakítottak praktikus, kényelmes otthonná. Ennek során új víz-és villanyvezetékeket, műanyag külső nyílászárókat szereltek be, fürdőszobával és egy harmadik, kisebb hálószobával bővítették a lakrészt. Két éve megújult a cserép fedésű, szigetelt tetőszerkezet. Használati beosztása: Két bejárattal rendelkező az előtér, ahonnan az étkezőbe jutunk. Innen nyílik a két utcafronti szoba, egy infrapaneles kis melegedő és a konyha . A konyha mögött helyezkedik el egy közlekedő ami az éléskamrához, fürdőhöz, kisszobához vezet. További jellemzők: - Csatornahálózatra bekötött a szennyvízelvezetés. - Gázvezeték az utcában. - Meleg víz ellátás villanybojlerrel. - Fűtés kályhával, hagyományos sparherddel történik. - Villamos főzőlap, sütő a beépített konyhabútorban. A fa bútorok kézműves, minőségi darabok. - Az udvaron bővizű ásott kút. - A lakóépület meghosszabbításában szépen elrendezett, példásan rendben tartott garázs, pince, műhelyek, tárolók, fáskamrák sora. A kertben árnyas, szőlővel befuttatott pergola, dísztavacska, az erdős lankákra néző jó méretű, széles telken fóliasátor, komposztáló, veteményes, gondozott fű, gyümölcsfák. Zalabérnek rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Hévíztől 33 km-re, Keszthelytől és a Balatontól alig 35 km-re, Sümegtől 23 km-re, a Szajki-tavaktól 16 km-re, Zalaszentgrót járási székhely városától 6 km-re, a megyeszékhelytől pedig 25 km-re található. AZ INGATLANT A TELJES BÚTORZATTAL, BERENDEZÉSSEL, HASZNÁLATI TÁRGYAKKAL, A HÁZ KÖRÜLI BARKÁCSOLÁSI IGÉNYEKET KIELÉGÍTŐ KÉZI- ÉS GÉPI SZERSZÁMOKKAL EGYÜTT ÉRTÉKESÍTIK. Az ár irányár. További kérdéseivel, megtekintési időegyeztetés céljából várom jelentkezését a megadott elérhetőségeken.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1975
Terasz:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bruckner Éva Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bruckner Éva Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY