Eladó ház Zagyvarékas 80 nm
Eladó ház Zagyvarékas 80 nm
Eladó ház Zagyvarékas 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7858288
Referenciaszám: 42090
Frissítve: 16 napja

Zagyvarékas eladó családi ház 3 szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
275 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
971 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 850 Ft
Második évtől
87 136 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy szép állapotú, 3 szobás családi házat Zagyvarékason. Az eladó családi ház jellemzői: - a ház egy 971 m2 nagyságú telken helyezkedik el, a lakóterület 80 m2 - az udvarban található még egy három helyiségből álló gazdasági épület (tároló, műhely), illetve egy utcai bejárattal rendelkező garázs - a lakóház téglából épült 1973-ban, beton alapra, cseréptetővel, melyet 10 cm-es üveggyapot szigeteléssel látták el - 2020-ban elvégzett felújítások:  - új műanyag bejárati ajtó és nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve - a fürdőszobában új korszerű burkolat és szaniter - új konyhabútor - KNy tájolású, ennek köszönhetően napos, világos terek jellemzik - rendelkezésre álló helyiségek: előtér/közlekedő, 3 db külön nyíló szoba, konyha/étkező, kamra, fürdőszoba/WC - a családi ház fűtéséről egy BOSCH kondenzációs kombi gázkazán gondoskodik, új radiátorokkal, illetve egy hangulatos fatüzeléses vaskályha is rendelkezésre áll a közlekedőben - a hűtést pedig egy 1 éves (hűtő/fűtő) Polar klíma biztosítja - közművek: víz, villany, gáz, csatorna - az udvart kis veteményes, szőlő és gyümölcsfák teszik zölddé, a locsolásban fúrt kút és kerti csap segít A település 16 km-re van Szolnoktól, és pár kilométerre a 32-es főúttól. A szolnoki ipari parkokban sok munkalehetőség van. A gyárak saját céges buszjáratokkal könnyítik meg a munkába járást. Az ingatlan kiváló választás lehet több gyermeket nevelő vagy tervező családoknak, falusi CSOK felvételére alkalmas. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal.  /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk! 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Nikoletta CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Nikoletta CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY