Eladó ház Vonyarcvashegy 260 nm
Eladó ház Vonyarcvashegy 260 nm
Eladó ház Vonyarcvashegy 260 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7441812
Frissítve: 1 éve

Vonyarcvashegy eladó családi ház 6 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
573 077 Ft/m²
260 m²
Alapterület
900 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 432 436 Ft
Második évtől
590 148 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balaton északi partján, Keszthelytől 5 km-re, Vonyarcvashegyen eladó egy 2 szintes, több lakóegységgel rendelkező családi ház (260 m2 a két szinten), amit gondozott kert vesz körül. A hozzá tartozó telek 900 m2 alapterületű. A Balaton part egy kényelmes sétával, autóval pár perc alatt elérhető. A ház belső kialakítása: FÖLDSZINT 1. lakrész: - nappali + étkező (kerámia járólap, fedett terasz kapcsolat, cserépkályha, klíma) - konyha (kerámia járólap, új burkolatok) - gardrób szoba - 2 szoba (új laminált padló) - fürdőszoba (sarokkád masszázs fúvókákkal, WC, bidé, mosdó) - háztartási helyiség (mosógép, szárító gép) - tároló helyiség - társalgó (terasz kapcsolat) - lépcsőház FÖLDSZINT 2. lakrész - fedett terasz - konyha + étkező (kerámia járólap) - fürdőszoba (zuhanyzó, WC, mosdó) - szoba (kerámia járólap) TETŐTÉR: - nagy légterű helyiség (jelenleg jóga stúdió) - mosdó, WC - tároló helyiség A tetőtérben kialakítható egy külön bejáratú lakás nappalival, hálószobákkal, fürdőszobával, konyhával. Klímaberendezés biztosítja a kellemes hőmérsékletet télen, nyáron. 2 db kémény is rendelkezésre áll, így akár gázkazán, akár fa tüzelésű kandalló vagy cserépkályha is beköthető. A földszinten cserépkályhával vagy klímaberendezéssel lehet fűteni. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A gáz is rendelkezésre áll, jelenleg nincs gázzal működő berendezés az épületben. A tetőt cserép borítja. A helyiségekben kiváló minőségű fa hőszigetelt ablakok kerültek beépítésre, amik redőnnyel szereltek. A nappali előtt egy hangulatos, fedett terasz található, itt kényelmesen elférnek a kerti bútorok, közelről élvezhetjük a gondosan karbantartott kert szépségeit: a különböző örökzöldeket, dísz bokrokat, virágokat, fákat. UDVAR: - 4x7 m-es műhely ipari árammal - fatároló - pergola - kerti kút - gyümölcsfák: alma, mandula, szilva - virágok, pázsit, fák, dísz bokrok - gépkocsi beállók Az ingatlan egésze a kényelemről gondoskodik. Akár két generáció részére is megfelelő lakhatást és életteret biztosít. A kert növényei jótékonyan eltakarják az utca forgalmát. A közelben élelmiszer bolt, étterem, buszmegálló egyaránt megtalálható. A település központja kb. 600 m-re elérhető, a kedvelt, jól kiépített strand, a vitorlás kikötő és a vasútállomás kb. 1 km távolságra található.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
étkező
kamra
gardrób
terasz
melléképület
műhely
mosókonyha
vízórás
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GlobalHouse Ingatlaniroda GlobalHouse Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GlobalHouse Ingatlaniroda GlobalHouse Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY