Eladó ház Vértestolna, Petőfi Sándor utca 155 nm
Eladó ház Vértestolna, Petőfi Sándor utca 155 nm
Eladó ház Vértestolna, Petőfi Sándor utca 155 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7913951
Referenciaszám: HZ091114
Frissítve: 17 napja

Vértestolna eladó családi ház 4 szobás: 72,99 millió Ft

72,99 millió Ft
470 903 Ft/m²
155 m²
Alapterület
1108 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 211 836 Ft
Második évtől
289 093 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy festői szépségű helyen, a Gerecse ölelésében  lévő Vértestolnán kínálom megvételre ezt a 3 szintes családi házat.A 3 + 1/2 szobás ingatlan az 1980-as években épült, falazata tégla, 10 cm-es dryvit hőszigeteléssel ellátva, szintek között vasbeton födémmel. A tetőszerkezet felújításra került, Bramac cserepekkel fedve.A nyílászárók műanyagok, a fél szoba kivételével mindenütt szúnyoghálóval ellátva, a legtöbb helyen redőnnyel felszerelve.A szobák parkettával, a többi helyiség járólappal burkolva.Fűtése két módon lehetséges: kondenzációs gázkazánnal, vagy vegyes tüzelésű kazánnal, radiátoros hőleadókkal. Jelenleg a vegyes tüzelésű kazán van használatban..A melegvizet villanybojler szolgáltatja.Az ingatlan felosztása:- pinceszint: itt található a két kazán és a tüzelőanyagok,- földszinten: két kamra, konyha, étkező, nappali, közlekedő, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel,- emeleten: egy nagy- és két kisebb szoba, egy nagy erkély, fürdőszoba káddal és WC-vel.Az épülettel egybeépítve található a garázs.Az ingatlan mögött egy fedett terasz, és egy különálló melléképület kapott helyet.Az udvar egy része térkövezett, másik része füvesített, két ásott kúttal.A településen negyedik osztályig iskola, vegyes csoportos óvoda működik.Ide csak költözni kell!Jöjjön, nézze meg, és legyen ez az új otthona!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
7,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sári Gyuláné Duna House - Tata, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sári Gyuláné Duna House - Tata, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY