Eladó ház Verőce, Kodály Zoltán utca 142 nm
Eladó ház Verőce, Kodály Zoltán utca 142 nm
Eladó ház Verőce, Kodály Zoltán utca 142 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7968250
Referenciaszám: 20240206
Frissítve: 1 hónapja

Verőce eladó családi ház 5 szobás: 93,9 millió Ft

93,9 millió Ft
661 268 Ft/m²
142 m²
Alapterület
619 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 272 522 Ft
Második évtől
371 912 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Verőce legkeresettebb részén, örökpanorámával a településre, a Börzsöny hegységre és a Visegrádi várra eladó egy magas szinten tervezett és kivitelezett kétszintes családi ház hangulatos teraszokkal, kényelmes garázzsal, pincével és élhető méretű, sík területű kerttel. A ház egy 619 m²-es telken található, hasznos alapterülete 142 m², melyből a lakótér 114 m² és ehhez tartozik két terasz, egy garázs és egy pince. Elrendezését tekintve a ház ideális lehet egy többgyermekes család számára: az alsó szinten található a konyha étkezővel, két külön nyíló halószoba, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel. Az étkezőben egy esztétikus cserépkályha kapott helyet, mely nem csak hangulatos, de méretéből adódóan kényelmesen befűti a teret. A felső szinten két külön nyíló hálószoba és egy kádas fürdőszoba található wc-vel. A nyugati tájolású szobához tartozik egy 6 m²-es erkély, melyről gyönyörű panoráma nyílik a Dunára, a Börzsönyre és a Visegrádi várra. Az alsó szinten található egy fedett, 26 m²-es első terasz, innen közelíthető meg a ház utcafronti bejárata, a konyhából pedig a hátsó teraszra juthatunk, mely a kertbe vezet. Ez a terasz egy intim, csendes és szélvédett tér, mely a kora tavaszi és késő őszi napokon is tökéletes kuckó a pihenésre, napozásra. A kert füvesített, nagyméretű tujáknak és kisebb cserjéknek ad otthont, kellő gondozással igazán széppé varázsolható. A kertben helyet kapott egy fészer is, mely igény szerint hasznosítható. A ház alatt található egy 33 m²-es száraz pince betonfödémmel, melyből még két kis helyiség nyílik, melyek alkalmasak éléskamrának, vagy egyéb holmi tárolására. A pincében található egy 19 m²-es garázs, mely egy autó számára jelent kényelmes és biztonságos parkolási helyet. A ház 1986-ban épült, ikersejttégla falazattal, betonfödémmel, mely kőzetgyapot szigetelést kapott. A tető cserépfedésű. A ház korának megfelelő, folyamatosan karbantartott állapotú. 2016-ban a felső szint egy 5 cm-es, belső hungarocell szigetelést kapott, valamint a ház ablakait thermo üvegekre cserélték és a bejárati ajtó is megújult. Ugyanebben az évben kialakítottak egy fedett kocsibeállót viacolor térkő burkolattal. A ház fűtéséről gázcirkó gondoskodik, a hőleadók radiátorok. Jelenleg a melegvizet is a cirkó biztosítja, de ez a házban lévő két villanybojlerre is átköthető. Az étkezőben található egy nagy méretű cserépkályha, a pincében pedig egy vegyes tüzelésű kazán, melyek alternatív, vagy kiegészítő fűtésként használhatók. A nyári melegben az alsó szinten lévő két klíma berendezés biztosít kellemes hőérzetet. Az ingatlan biztonságát központi riasztórendszer garantálja. Az ingatlan Verőce belterületén fekszik, tulajdonviszonyai rendezettek. Bármilyen kérdés esetén, vagy megtekintési szándékkal keressen bizalommal a fenti telefonszámon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Erkély:
6 m²
Terasz:
39 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
jó beosztású
csendes
panoráma
étkező
erkély
terasz
pince
melléképület
riasztó
klíma
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Propio Ingatlan Propio Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 416 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Propio Ingatlan Propio Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 416 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY