Eladó ház Veresegyház 130 nm
Eladó ház Veresegyház 130 nm
Eladó ház Veresegyház 130 nm
Hirdetéskód: 8023231
Referenciaszám: 13125_bhv
Frissítve: 17 napja

Veresegyház eladó családi ház 3 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
846 154 Ft/m²
130 m²
Alapterület
500 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 319 248 Ft
Második évtől
435 680 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vonzó lehetőség Veresegyház hegyek részén! Ez a modern családi ház Veresegyház egy csendes környékén található. Az újépítésű ingatlan 135 négyzetméteres területén minden igényt kielégít, Porotherm Profi dryfix X-therm téglából épült. kiváló hő- és hangszigeteléssel rendelkezik. A házban modern, háromrétegű üvegezésű, 5 kamrás dupla záródású nyílászárók találhatók, melyek kiváló hang és hőszigetelést biztosítanak. A padlófűtés teljes alapterületen elérhető, melyet levegő-víz hőszivattyú biztosít. Ez az innovatív rendszer jelentős megtakarítást eredményez a fűtési költségek terén, különösen a H-tarifás mérőhellyel, amely lehetővé teszi a féláron történő működtetést a fűtési szezonban. Az ingatlan rendkívül tágas nappali-étkező-konyha szekcióval rendelkezik, amely több mint 60 négyzetméteres. A ház három hálószobával rendelkezik, egyikükből saját terasz nyílik. A vendég WC a bejáratnál, valamint a hálószobák mellett elhelyezett külön WC és a két fürdőszoba biztosítja a kényelmet. Az ingatlan Veresegyház csendes és zöld környékén fekszik, ahol az ősfák és az aszfaltozott utak nyugalmat és kényelmet biztosítanak. Az út túloldalán folyamatosan nő az új házak száma, ami csak tovább növeli a környék értékét! Előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt a vásárlásban: - Ingyenes hiteltanácsadás - Földhivatali ügyintézés - Jogi háttér biztosítása - Energetikai tanúsítvány elkészítése Köszönjük, hogy minket választ!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Építés alatt
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
kamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Valentin Endre Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 600 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Valentin Endre Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 600 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY