Eladó ház Véménd 145 nm
Eladó ház Véménd 145 nm
Eladó ház Véménd 145 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7965243
Feltöltve: 2 hónapja

Véménd eladó családi ház 3+3 fél szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
171 724 Ft/m²
145 m²
Alapterület
630 m²
Telek
3+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 266 Ft
Második évtől
98 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne egy jó elosztású, tágas otthont a családjának? Örülne, ha a gyerekeknek saját szobájuk lehetne? Fontos Önnek, Családjának, a nyugalom, csend, a friss levegő, de nem szeretne messze menni a várostól? Akkor olvasson tovább! Eladásra kínálunk, Baranya vármegyében, Véménden egy 145nm-es családi házat. A ház: Az ingatlan, egy 630nm-es telken helyezkedik el. Az előszobából balra nyílik rögtön egy szoba és a tágas fürdőszoba, valamint egy beépített tároló. Jobbra haladva a tágas ebédlőbe jutunk, innen pedig a konyhába. A konyhához természetesen egy kamra is tartozik. Az ebédlőből nyílik még a napfényes 26nm-es nappali is. Az emeletre egy masszív falépcső vezet. Itt szintén egy hatalmas, közel 30nm-es tér ad lehetőséget akár egy nappali, vagy játszó helység kialakítására. A többi emeleti helyiség egy folyosón át közelíthető meg. 3 fél szoba, egy fürdőszoba, melyben egy szauna is rendelkezésre áll, valamint egy zárt padlásfeljáró. Műszaki adatok: építés: 1995 falazat: tégla tető: cserép nyílászárók: fa fűtés: padló fűtés közmű: víz, villany szennyvíz: emésztő gáz: a telken belül Csend, béke, nyugalom, átmenő forgalomtól mentes utca. Itt, csak az itt lakok közlekednek. Hazaérve úgy érezheti, hogy szabadságát tölti. Véménd Mohácstól és Pécsváradtól is 20 km-re helyezkedik el, a Geresdi-dombságon. Az 1660 fős faluban minden megtalálható, ami megkönnyíti a mindennapi élet rohanó ritmusát. Óvoda, német nemzetiségű iskola, orvos, fogorvos, gyógyszertár, boltok, sportcsarnok, rendőrség, tűzoltóság, posta, könyvtár, idősek napközi otthona és még sorolhatnám. Ha ez megfelel új Otthonának, ne is keressen tovább, megtalálta. Hívjon fel, kérjen időpontot és megmutatom Önnek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
ipari áram
jó beosztású
csendes
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Andrea Horváth Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 20 292 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Andrea Horváth Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 20 292 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY