Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7890201
Feltöltve: 6 hónapja

Velence eladó családi ház 2+2 fél szobás: 59,5 millió Ft

59,5 millió Ft
708 333 Ft/m²
84 m²
Alapterület
540 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 172 684 Ft
Második évtől
235 663 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A családiház téglaépítésű. A földszinten egymásba nyíló két szoba, konyha, fürdőszoba, mosókonyha. Zárt, dupla üvegezésű, fűtött verandára lépünk be. Az egész házban radiátoros cirkó fűtés van. A nappaliban jó működő cserépkályha is van. A tetőtér jól szigetelt és cirkófűtés fűti. Két egymásba nyíló szoba található, kis erkéllyel. A földszint a padlástértől elkülönítve is fűthető. A ház alatt száraz pince található. A házhoz kívülről egy szerszámos kamra van építve. A kert saját fúrt kúttal rendelkezik, elektromos szivattyúval. A kertben termő gyümölcsfák vannak, alma, körte, cseresznye, meggy, barack, szilva. A kert jól gondozott, nagy örökzöldek díszítik. Jól termő csemege szőlő és málna is van. Víz, gáz, csatorna, villany bekötve. A telken saját parkoló található, tolókapuval. A környéken mindenhol aszfalt út van. Gyógyszertár, kisközért, Spar, Aldi, DM, Lidl és a Velencei tó található. A gáz ára jelenleg 13.000.- Ft/hó. Csendes, nyugodt környék. A ház jól karbantartott, tehermentes, azonnal költözhető, akár bútorozva is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 280 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 280 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY