Eladó ház Velence, Bencehegy 111 nm
Eladó ház Velence, Bencehegy 111 nm
Eladó ház Velence, Bencehegy 111 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7681321
Referenciaszám: 42_fmi
Feltöltve: 16 napja

Velence eladó családi ház 5 szobás: 84 millió Ft

84 millió Ft
756 757 Ft/m²
111 m²
Alapterület
358 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 243 789 Ft
Második évtől
332 701 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KERT kapcsolat, MEGÚJULÓ ENERGIA, CSOK! 1.-3. ütem ELKELT. A 4. ütemben még egy családi ház jellegű lakás leköthető. Velencén a SPAR VENEZIA VILLANEGYEDBEN, az M7-es MOL lehajtó közelében eladó 111 nm-es, amerikai konyhás nappali + 4 hálószobás + gardrób szobás, BEÉPÍTETT konyhabútorral, TERASZos, saját KERT KAPCSOLATos, belső kétszintes, dupla komfortos, LÉGKONDIval felszerelt, NAPELEMES, saját közmű mérőkkel ellátott társasházi lakás -mely CSALÁDI HÁZ jellegű különálló épület-, gépkocsi beállási lehetőséggel a SAJÁT elkerített TELEK részen. Az ár tartalmazza a terasz, a telek hányad árát, és az áfát is! CSOK, és ZÖLDhitel igénybe vehető! A lakás vételára tartalmazza az ügyvédi díjat és a földhivatali igazgatási költségeket is. A CSOK támogatásra jogosult vevők mentesülnek a vagyonátruházási illeték fizetése alól, és a lakás vételárában lévő ÁFA összegét helyettük az állam fizeti meg. A szerződéskötéskor fizetendő minimum a vételár 20%-a; több jelentkező esetén a nagyobb önerővel rendelkező vevőjelölt élvez elsőbbséget. 48 M Ft, vagy ennél magasabb első vételár rész vállalása esetén az ár alkuképes! Az otthonok fűtését, hűtését, meleg víz előállítását a legmodernebb NAPELEM rendszer segíti! Használja ezután háztartási gépeit, berendezéseit is KEDVEZŐ energia költséggel! A házak Porotherm rendszerből, cserépfedéssel, külső szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal, padlófűtéssel, bojlerrel, napelem rendszerrel, elektromos kapuval….. épülnek, továbbá riasztó, kaputelefon, rejtett redőnytok fogadására az előkészítés megtörténik. Választható: belső járó- és falburkolatok, víz- és villanyszerelvények, fajanszok, szaniterek, belső ajtók, belső felületkezelési anyagok, melyek a műszaki leírás szerint, anyagár-különbség elszámolással rendelhetők. Tervezett átadás 2022. nyár, természetesen a szerződéskötés idejétől függően! Közlekedés: -sétányira a helyi buszmegállója, pár megálló a szabad STRAND és a vasútállomás -Vonattal Kelenföld Pu. 1 óra. melyhez helyi buszcsatlakozás van, sűrű járatokkal -Autóval: belváros 40-50 perc, forgalomtól függően Hívjon most! További információkkal állok rendelkezésére hétvégén is! Visszahívom, ha hívását épp nem tudom fogadni. TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS Megbízástól a birtokba adásig!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
gardrób
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farantai Márta FMingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 665 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farantai Márta FMingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 665 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY