Eladó ház Vecsés 75 nm
Eladó ház Vecsés 75 nm
Eladó ház Vecsés 75 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8079397
Referenciaszám: HZ088322
Feltöltve: 18 napja

Vecsés eladó családi ház 2 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
798 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
719 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vecsésen kínálok megvételre egy klasszikus 65 nm alapterületű+ 10 nm terasz kialakítású kádárkockát. Az ingatlant a 80 as években építették emelt alapon 38 as tégla falazattal rendelkezik , tetejét cserép fedi. A tető szerkezete tökéletes állapotban van . 2021 ben az épületet a tulajdonosok felújították. A villany hálózat cseréje megtörtént ,a víz vezeték rendszer is cserélve lett. Jelenlegi fűtése gázkonvektor , a fürdő szobában pedig elektromos padló fűtés. Nyílászárók cseréje szintén megtörtént a felújítás során. Az ingatlan kialakítása 2 egész méretű szoba , egy étkezős konyha, egy kamra , egy fürdőszoba és egy hosszú közlekedő. A lakás előtt egy 10 nm -es fedett terasz található. Ezen felül a kertben található még egy 25 nm alapterületű mellék épület melyből akár egy kis szoba -konyhás kis házat is ki lehet alakítani. Az ingatlan sarok telken van , így akár igény szerint még egy ház is kényelmesen építhető rá hiszen 30% -ban beépíthető a telek és 2 bejárattal rendelkezik. Vecsés lokációja kitűnő. A vasút állomás az ingatlantól 2 perc sétára található ahonnan a Nyugati pályaudvar 25 percen belül elérhető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését , várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Andrea Abonyi Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 322 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Andrea Abonyi Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 322 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY