Eladó ház Vecsés, Város széle 320 nm
Eladó ház Vecsés, Város széle 320 nm
Eladó ház Vecsés, Város széle 320 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7903044
Referenciaszám: M260771
Frissítve: 16 napja

Vecsés eladó családi ház 4 szobás: 131,35 millió Ft

131,35 millió Ft
410 469 Ft/m²
320 m²
Alapterület
567 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 381 211 Ft
Második évtől
520 241 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest határában az Üllői út végén, családi ház és műhely eladó! Az 567 nm-es területen épült a bruttó 160 nm alapterületű ház, mely alsó szintjén autószerelő műhely, míg a felső szinten két különálló egyenként 50 nm-es lakás kapott helyet, mely lakások külön víz és gáz almérővel rendelkeznek. A ház vízellátást a fúrt kút biztosítja. Kiépített csatornarendszer még nincs, emésztőt használnak. A lakások bejárata a ház hátsó részéről közelíthető meg. A lépcsőn felérve helyezkedik el a két külön bejárati ajtó, amin átlépve már a lakásban vagyunk. A meleget minden helyiségben a padlófűtés biztosítja. Az egyik lakás légkondicionáló berendezéssel felszerelt. Az ablakok redőnyösek, nappali erkélye az utcára néz. A műhely teljesen gépesített, bejáratott ügyfélkörrel rendelkezik, melyet a jelenlegi üzemeltető megegyezés után tovább működtetne. Fontos szempont volt az építésnél a gazdaságos üzemeltetése az ingatlannak, ezért a 7 kw-os napelemes rendszer gondoskodik az elektromos ellátásról, míg az alsó szint fűtését gázkazán intézi. Ön dönt. Dolgozik vagy lakik, de itt ezt most egy helyen megvalósíthatja! Az ingatlan területi besorolása külterület. Az OTP Bankcsoport kedvező hitelt biztosít cégként vagy magánemberként történő megvásárláshoz. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy kérdése lenne, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2005
Erkély:
7,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
világos
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hosszú Beáta Budapest XIII. kerület Pannónia utca 25 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 389 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hosszú Beáta Budapest XIII. kerület Pannónia utca 25 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 389 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY