Eladó ház Vecsés 145 nm
Eladó ház Vecsés 145 nm
Eladó ház Vecsés 145 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7709894
Referenciaszám: HZ083415
Frissítve: 16 napja

Vecsés eladó családi ház 5 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
758 621 Ft/m²
145 m²
Alapterület
471 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 319 248 Ft
Második évtől
435 680 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ KÉTSZINTES CSALÁDI HÁZ VECSÉSEN.NAGYCSALÁDOSOK FIGYELEM, KIVÁLÓ LEHETŐSÉG MOST!Az ingatlan a Halmitelepen taláható, 145 m2-es 4 szoba+ nappalis kialkítású. Telek mérete: 471 m2Földszinten: tágas nappali, szoba, tágas közlekedő, fürdő, külön wc, konyha+étkező, terasz udvari kilátásra.Emelten: 3 szoba, háztartási helyiség(wc), közlekedő.Az ingatlan beton alapon épült, tégla falazatból, 6 cm-es szigetelés körben. Fa nyílászárók mindenhol thermo hőszigetelő üvegek kívülről. Redőnyök az ablakokon.AZ INGATLAN FOLYAMATOSAN KARBANTARTOTT, MASSZÍV KIVÁLÓ INGATLAN. IDE VALÓBAN CSAK BE KELL KÖLTÖZNI.1 éve az fürdőszoba felújításon esett át, fűtését elektromos panel adja. Ház fűtése és meleg vize gáz cirkóról üzemel. További kiegészítő opció a kandalló ami a nappaliban van elhelyezve.( Látványa magárt beszél). Gree márkájú inverteres új klíma a földszinten található. Hideg burkolat minden helyiségben, terméskő falburkolatok díszítik a helyiségeket.Konyhából nyílik egy 10 m2-es terasz az udvarra, emeleten a nagyobbik szobából az utca frontra néz a fedett erkély.További lehetőség a tárolásra az 50 m2-es Pince. 1 autóval fedett helyen lehet parkolni, további 3 autó elfér a portán. Szép rendezett füvesített intim kert adja a nyugalom szigetét.Minden a Közelben GYALOGOSAN IS:  Iskola, Óvoda, Bölcsőde, Busz megálló, VasútállomásMarket Centrál pár perc, Budapest autóval 5 percAMENNYIBEN FELKELTETTEM  ÉRDEKLŐDÉSÉT, HÍVJON BIZALOMMAL! Hitelügyintézésé és ügyvédi közreműködés egy helyen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Erkély:
10,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kollát Renáta Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 70 299 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kollát Renáta Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 70 299 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY