Eladó ház Vasboldogasszony 84 nm
Eladó ház Vasboldogasszony 84 nm
Eladó ház Vasboldogasszony 84 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7948109
Referenciaszám: 166792
Frissítve: 17 napja

Vasboldogasszony eladó családi ház 3 szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
14 667 Ft/m²
84 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 850 Ft
Második évtől
87 136 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166792 hivatkozási számú vasboldogasszonyi családi ház. Mindössze 13 km-re Zalaegerszegtől, autóval maximum 15 percnyi távolságra. A csendes és nyugodt főútvonaltól mindössze egy kilométerre fekvő település mellékutcájában található, ideális otthonként szolgálva azoknak, akik szeretnének elszakadni a város zajától. Az 1500 négyzetméteres telken elhelyezkedő 87 négyzetméteres családi ház 2 szobával, 1 konyhával, fürdőszobával (ahol WC is található), előszobával, spájzzal és kamrával rendelkezik. A kamra alatt pedig egy pince található, amely tökéletes terménytárolásra. Az udvaron további gazdasági épületek biztosítják a különböző célokra való felhasználási lehetőségeket. Az 1957-ben épült ház karbantartott és gondozott, az udvar tágas és rendezett. Az ingatlan minden közművel ellátott, így biztosítva a kényelmet és a praktikumot. Zalaegerszeg vonzáskörzetében található, könnyű hozzáférést biztosítva a város szolgáltatásaihoz és lehetőségeihez. A fűtést gázkonvektorok biztosítják, de kályhák vagy kandallók telepítésére is van lehetőség. A melegvizet villanybojler biztosítja. A ház jó térkihasználású, világos minden helyisége. Az ingatlan CSOK-igényelhető, így ideális választás lehet azok számára, akik egy hangulatos és praktikus otthont keresnek vidéki környezetben. Ha szeretné megtekinteni ezt a szép otthont, vagy további információra van szüksége, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot! [Elérhetőségek: Telefon: 06305295800, E-mail: robert.laska@oh.hu] Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó vasboldogasszonyi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166792 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1957
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY