Eladó ház Vác 68 nm
Eladó ház Vác 68 nm
Eladó ház Vác 68 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7995310
Referenciaszám: 13108_bhv
Frissítve: 16 napja

Vác eladó családi ház 2 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
954 412 Ft/m²
68 m²
Alapterület
2100 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Pest vármegyében, Vác szélén csendes utcában , dupla telken két szobás családi ház. Az ingatlan 1995- ben épült téglából, rendezett szomszédok, zöld környezetben, kellemes tágas élettérrel, ahol akár kertészkedésre, gazdálkodásra is van lehetőség. A házban előtér, világos, tágas, ablakos konyha, két külön nyíló nagyobb méretű szoba, fürdőszoba toalettel került kialakításra. A lakótér alatt szuterén található, mely 60 m2, itt van a kazán, de ezen a részen még bővítési lehetőség is adott, a közművek ezen a szinten is elérhetőek. További 60 m2 helyiség jelenleg fáskamraként van használatban és zárt garázsban tarthatjuk autónkat, további parkolási lehetőség a telken belül. A telek mérete lehetővé teszi a megosztást, így akár az egyik külön eladható vagy családon belül másik generáció lakhatását is megoldhatjuk. A házat gondozott kert öleli körül, melyben termő gyümölcsfák meggy, barack, alma, szilva és körtefa található. A kert locsolásáról az udvaron lévő fúrt kút gondoskodik. A kertben fedett kiülő is kialakításra került. A családi házat riasztórendszer védi. Vác infrastruktúrája kiváló, itt minden megtalálható, ami a hétköznapi élethez szükséges: bevásárlóközpontok, óvodák, iskolák, kórház, busz és vasútállomások. Az M2 autóút két perc alatt megközelíthatő Budapest 30 perc alatt elérhatő autóval, a tömegközlekedés kiváló. Kedvező ár: 64,9 M Ft Hitelügyintézésben, energetikában, teljes körű jogi ügyintézésben is segítségére lehetünk! Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérő ügyfeleink közt üdvözölhetjük!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horchy Melinda Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 654 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horchy Melinda Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 654 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY