Eladó ház Vác, Václiget 154 nm
Eladó ház Vác, Václiget 154 nm
Eladó ház Vác, Václiget 154 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8047108
Referenciaszám: 13131_bhv
Frissítve: 16 napja

Vác eladó családi ház 4 szobás: 145 millió Ft

145 millió Ft
941 558 Ft/m²
154 m²
Alapterület
513 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 420 827 Ft
Második évtől
574 305 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a Börzsöny kapujában, Václiget csendes utcájában, 513 m2 telken egy 154 m2 alapterületű, 2019-ben téglából épült családi ház. Az ingatlanban előtér, amerikai konyhás nappali, három külön nyíló hálószoba, fürdőszoba káddal, tolattel és egy vendégtoalett, gépészeti helyigéggel található. A konyha felett 27 m2 galéria került kialakításra; a legnagyobb hálószoba itt található. A nappaliból egy 34 m2-es, kővel burkolt teraszra léphetünk ki, mely alkalmas lehet egy kis délutáni pihenésre. A családi házat gondozott kert öleli körül, melyben található egy kerti tároló, sütögető is. A kert növényeinek vízellátásáról fúrt kút gondoskodik. Az ingatlanba 3 légkamrás ablakok kerültek beépítésre, melyeket elektromos redőnyök védenek, továbbá elektromos kapun keresztül jutunk a garázsba és kertbe is. Riasztórenszer, kamerarendszer előkészítve, ipari áram az ingatlanba bekötve. A családi házhoz tartozik egy garázs is, mely egy autó tárolására alkalmas, további parkolási a lehetőség zárt udvarban. Budapest autóval 25 perc alatt elérhető. Vácon minden megtalálható: iskolák, óvodák, bölcsőde, bevásárlóközpontok, kórház, orvosi rendelő, gyógyszertár. Ha szeretne a Dunához közel, fiatalos, dinamikusan fejlődő kertvárosban élni, akkor ez a családi ház alkalmas lehet ön és családja számára. Irányár: 145 millió Ft. Hitelügyintézésben, energetikában, teljes körű jogi ügyintézésben is segítségére lehetünk! Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérő ügyfeleink közt üdvözölhetjük.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
kamra
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horchy Melinda Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 654 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horchy Melinda Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 654 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY