Eladó ház Úri 47 nm
Eladó ház Úri 47 nm
Eladó ház Úri 47 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7915655
Referenciaszám: HZ053212
Frissítve: 16 napja

Úri eladó családi ház 2 szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
489 362 Ft/m²
47 m²
Alapterület
644 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 752 Ft
Második évtől
91 097 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Úri község egyik dombja tetején eladó ez a kicsi, de annál otthonosabb vályogház.Az ingatlanhoz aszfalt út vezet, kertje körbe kerített, és rendezett.A ház falai mindenhol szárazak, belső tere felújított. Nyílászárók műanyagok, lapozás a fürdőben, előszobában és amerikai konyhás nappaliban megfelelnek a mai kor elvárásainak.Az amerikai konyhás nappaliban található egy újszerű gyönyörű cserépkályha, ezen kívül a ház fűtése konvektorokkal megoldott.A telken található egy nyári konyha/ tároló melyben fűtés és villany is bevezetésre került. Ez az épület a térképen nem szerepel.A ház mellet melléképület/ ól van kb 20m2, mely viszont szerepel a térképen , így akár még egy szobát egyszerűen lehet építtetni a helyére, vagy a telek nagysága más irányból is megengedi a hozzáépítést.Úri falusi CSOK-os település.Jelenleg mivel 47 m2 az ingatlan hasznos lakóterülete, abban az esetben vehető fel a 2- 3 gyermekes CSOK összeg amennyiben az új tulaj bevállalja a bővítést .Amennyiben bármilyen kérdése van az ingatlanról, vagy szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján.Pénzügyi szakértőink díjmentesen segítenek CSOK, babaváró, hitel intézésében, több bankkal kapcsolatban állva megtalálják önnek a legjobb konstrukciót!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megyeriné Mikus Melinda Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 30 665 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Megyeriné Mikus Melinda Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 30 665 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY