Eladó ház Üllő 89 nm
Eladó ház Üllő 89 nm
Eladó ház Üllő 89 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8088732
Referenciaszám: H483581
Frissítve: 10 napja

Üllő eladó családi ház 4 szobás: 69,7 millió Ft

69,7 millió Ft
783 146 Ft/m²
89 m²
Alapterület
525 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 287 Ft
Második évtől
276 063 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üllő egyik aszfaltozott mellékutcájában kínálok megvételre, hangulatos környezetben, egy belső 2 szintes nettó 89 nm -es duplakomfortos családi házat 525 nm -es telken. A ház 2005-ben épült tégla falazattal, betoncserép fedéssel. Az ingatlanba egy tágas előszobába lépünk be, amelyből külön nyílik egy kézmosóval ellátott mellékhelység és a hatalmas nappali étkező. A nappaliban talható egy hangulatos fa tüzelésű kandalló, mely a téli estéken igazi megnyugvást adhat. Továbbá innen nyílik egy boltívvel elválasztott konyha, illetve a hátsó teraszra is innen juthatunk ki. A földszinten található még egy kádas fürdőszoba. Az emeletre egy kényelmes betonlépcső vezet ahol találhatunk 3 db 9 nm-es hálószobát továbbá szintén egy kádas fürdőszobát, wc-vel. Otthonunk melegét és melegvízellátását gázcirkó biztosítja. Műanyag 2 rétegű nyílászárók lettek beépítve melyek redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva. Az ingatlanhoz tartozik még egy 18 nm- es fűtött garázs, mely elhelyezkedésének köszönhetően akár igény szerint szobává alakítható. Udvara rendezett, hangulatos, parkosított. Kettő darab terasz is helyet kapott illetve egy kerti sütögető mely téglából épült. A ház mögött kis veteményes kert található. Az ingatlan per/teher és igénymentes. Amennyiben felkeltettem, az érdeklődését, hívjon bizalommal! Vásárlását díjmentes bank független hitelügyintézéssel és jogi tanácsadással segítjük. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Terasz:
18 m²
Energetikai besorolás:
C
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Krisztián Otthon Centrum - Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Krisztián Otthon Centrum - Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY