Eladó ház Üllő 150 nm
Eladó ház Üllő 150 nm
Eladó ház Üllő 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8020012
Referenciaszám: HZ069364
Frissítve: 11 napja

Üllő eladó családi ház 4 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
366 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
550 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 334 Ft
Második évtől
217 444 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üllőn kínálom megvételre 146 nm nagyságú vegyes falazatú családi házat, mely 550 nm nagyságú telken helyezkedik el.Az ingatlan Üllőn belül nagyon jó részen helyezkedik el, széles utcában. Közelben óvoda, vásárlási lehetőségek , buszmegálló egy utcányira.Az épület vegyes falazatú, 1960--as években épült vályogból, ebben a részben 3 szoba található. 1982-ben hozzáépítettek egy nagy szobából, konyhából, valamint fürdőszobából álló részt. Az épület folytatásaként kialakítottak egy 64 nm nagyságú műhelyt, ami több autó parkolására alkalmas, de vállalkozási tevékenységre is használható.Az ingatlan két részből áll egy 3 szobás vályogból épült részből , ami utólagos alapozásban részesült 80 cm  mélyen, vasbeton alappal , és egy új részből, ami 50 négyzetméter nagyságú. Ez tartalmazza a nappalit, konyhát , fürdőszobàt és a  WC-t , ez a része 1982- ben épült. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy műhely- két beállásos garázs amiben szerelőakna és 380 V-os áram is van.Az ingatlan 5-7 éve felújításon esett át ami tartalmazza a komplett tetőt, plusz lapos tető szigetelését, nyílászárók cseréjét , külső szigetelést , komplett fűtés rendszer kombi gáz cirkóval csövezéssel radiátorokkal. Emellett vegyes tüzelésű kazán is van ,amihez új Leier kéményt építettek be. A megfelelő hőmérsékletről ezeken felül  a  nappaliban található hűtő-fűtő klíma gondoskodik.Nagysága, elrendezése miatt nagy családnak, valamint több generáció együttélésére is alkalmas.Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, várom hívását a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kálmán Orsolya Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kálmán Orsolya Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY