Eladó ház Üllő 131 nm
Eladó ház Üllő 131 nm
Eladó ház Üllő 131 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7910900
Referenciaszám: 308317
Frissítve: 17 napja

Üllő eladó családi ház 5 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
609 924 Ft/m²
131 m²
Alapterület
550 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIZÁRÓLAG A FODOR INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA KÍNÁLATÁBAN!!! AZ ÁR IRÁNYÁR, TEGYEN AJÁNLATOT!!! Üllőn, csendes, rendezett mellékutcában kínálok eladásra egy nettó 131 nm-es, felújított, kétszintes, 5 hálószobás, összközműves, önálló családi házat!!! Az épület 1980-as években masszív alapra épült. Méretét tekintve, kiválóan alkalmas nagyobb családok és akár két generáció részére is. Az ingatlan 2013-ban belső felújításon esett át, burkolatait szanitereit kicserélték. Nyílászáróit műanyagra cserélték, amelyek részben redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak, valamint a burkolatait és szanitereit is kicserélték. A gondos tulajdonosok folyamatosan szépítették otthonukat, 2016-ban történt meg a terasz és belépő burkolása, az udvar és a kocsibeálló térkövezése, valamint a terasz fedése és 2 nagyobb autó számára is kiváló fedett kocsibeálló kivitelezése. Ugyan csak 2016-ban történt meg a fűtéskorszerűsítés, ekkor a radiátorok cseréje megtörtént és jelenleg is használatban lévő vegyes tüzelésű kazán mellé kényelmi szempontból, egy 24 KW-os kombi gáz-cirkó is beépítésre került. A fűtés rendszer automatizált, vagyis ha a vegyes tüzelésű kazán már nem ad elegendő hőt a fűtés rendszernek, abban az esetben automatikusan átkapcsol és a Gáz-cirkó tölti be továbbra a feladatát. Ezeket a funkciókat digitális okos termosztáttal vezérelhetjük. Nyári melegben a komfortérzetünket 2 db inverteres hűtő-fűtő klíma szolgája. Távollétünk alatt otthonunk biztonságáról riasztó rendszer gondoskodik. 2022-ben a kerítés felújítása történt meg, ennek a felújításnak köszönhetjük, hogy az udvart elektromos kapun keresztül közelíthetjük meg. A kertben az öntöző rendszer kiépítése részben megtörtént. Az udvarban két tároló is található, egy amely közvetlen házhoz csatlakozik és egy különálló 9 nm-es épület. Az ház alatt található egy két helyiségre osztott, száraz pince, amelyben a vegyes tüzelésű kazán található. Ezen helyiség is kiváló tárolásra vagy műhely kialakítására. A két helység mérete 56 nm. Elrendezése: Földszint: Előszoba, Közlekedő, konyha-étkező, Kamra, Fürdőszoba(káddal és zuhanyzóval, wc-vel egyben) 3 db külön nyíló hálószoba. Tetőtér: Közlekedő, 2 db külön nyíló hálószoba, Fürdő(zuhanyzós, wc-vel egyben), Erkély 14 nm. Telek mérete: 550 nm Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek. AZ ALAPRAJZ ÉS A MÉRETEK KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!!! INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL, ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisari Gergely Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 530 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisari Gergely Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 530 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY