Eladó ház Üllő, Hajcsár utca 280 nm
Eladó ház Üllő, Hajcsár utca 280 nm
Eladó ház Üllő, Hajcsár utca 280 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7808897
Referenciaszám: HZ024576
Frissítve: 16 napja

Üllő eladó családi ház 6 szobás: 127 millió Ft

127 millió Ft
453 571 Ft/m²
280 m²
Alapterület
622 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 368 586 Ft
Második évtől
503 012 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üllőn eladó egy két külön lakrésszel rendelkező 280 nm-es tetőtér beépítésű családi ház.Az otthon egy 622 nm -es összközműves telekre épült 2003-ban Ytong falazattal, Bramac bretoncserép fedéssel. A földszinti lakrész 140 nm-es melynek belső elosztása előszoba, nappali, konyha, étkező, wc, fürdő, két hálószoba, két terasz, garázs, kazánház-mosókonyha-wc. A fenti lakrész elosztása amerikai - konyhás - nappali, kamra, fürdő, wc, kazánház, két külön nyíló szoba, gardrób, közlekedő, erkély. Mindkét lakrész fűtését és melegvíz ellátását gáz cirkó biztosítja. A lenti részen padlón és lapradiátorokon keresztül történik a hőleadás. Az emeleten lapradiátorokon keresztül történik a fűtés. Az otthont eddig két testvérpár lakta. De nagycsaládosok számára is tökéletes választás lehet ez a napfényes tágas kedves kis ingatlan. A kert parkosított melynek öntözését öntözőrendszer biztosítja. A parkosított telek egyik sarában sütögető és bográcsolló helyiség került kiépítésre. Így a család és a barátok kedvükre sütögethetnek és pihenhetnek ebben a szép zöld intim környezetben. A garázson lévő ajtó és a telere vezető nagykapu elektromos. Az ingatlan hűtő-fűtő klímával ellátott. Ha megtetszett Önnek az ingatlan kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 670 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 670 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY