Eladó ház Újszász 94 nm
Eladó ház Újszász 94 nm
Eladó ház Újszász 94 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7905518
Referenciaszám: M260269-4509710
Frissítve: 4 napja

Újszász eladó családi ház 3 szobás: 48,5 millió Ft

48,5 millió Ft
515 957 Ft/m²
94 m²
Alapterület
1078 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 140 759 Ft
Második évtől
192 095 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk, csak az OTP Ingatlanpont ajánlatában, Újszász városában, egy 94nm-es családi házat, amelyhez egy hozzáépített 14 nm-es garázs és 3 nagyméretű fedett terasz is hozzá tartozik. Az épület 2003 ban készült el. A ház barátságos, otthonos, egyedi felosztása, akár több generáció együttélésére vagy vállalkozásban gondolkodóknak is lehetőséget nyújthat, hiszen 2 bejárattal is rendelkezik. Az ingatlan árába bútorok is beletartoznak. Az előszobából tagolatlanul nyílik a tágas konyha és napfényes étkező, amely mellett egy nagy és praktikus kamra is helyet kapott. A lakásban 3 nagy szoba és 2 fürdőszoba lett még kialakítva. Az épület körül dísznövények (futó lilaakác, selyemakác, stb.) és díszfák lettek ültetve. A telek területe 1078nm. A környék csendes, rendes, jó szomszédokkal. A település szélén, de minden központi helyhez akár 10-15 perces sétával eljuthatunk. A megyeszékhely, Szolnok kb. 15 kilométerre található. Legfontosabb közúti megközelítési útvonala a 32-es főút. Az ország távolabbi részei felől a legkézenfekvőbb megközelítési útvonala az M4-es autóút. Vasútállomása jelentős vasúti csomópont. Az ingatlan akár befektetésnek vagy vállalkozás céljára is kiváló adottságokkal rendelkezik! A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, Csok és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Győri Csabáné Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 998 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Győri Csabáné Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 998 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY