Eladó ház Újlengyel 184 nm
Eladó ház Újlengyel 184 nm
Eladó ház Újlengyel 184 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8001685
Referenciaszám: 341_1867
Frissítve: 18 napja

Újlengyel eladó családi ház 5 szobás: 154,9 millió Ft

154,9 millió Ft
841 848 Ft/m²
184 m²
Alapterület
1300 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 449 559 Ft
Második évtől
613 516 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagycsaládosok, energiatakarékos otthont keresők figyelmébe ajánlom ezt a Budapesttől 35 km-re lévő, egyedi és igényes kivitelezésű, minden igényt kielégítő, tégla építésű családi házat a Pest vármegyei Újlengyelben. Az ingatlan 1300 m2-es telken helyezkedik el, hasznos alapterülete 184 m2. Az épületet 2019-ben felújították, belső átalakítások történtek, 2022.-ben pedig tetőcsere és 10 cm-es grafitos szigetelés került az épületre. Nyílászárók műanyagból készültek, szúnyoghálóval redőnnyel felszereltek. A 2 emeletnyi élettér helyiségei: Földszint: amerikai konyhás nappali, kamra, 2 hálószoba, közlekedő, előtér, fürdőszoba, wc Emeleten 2 hálószoba gardróbszekrényekkel felszerelve. A ház fűtése külön szót érdemel, mivel az energiatakarékosság került fő szempontba, így hőszivattyú és 15,5 kw-os napelemrendszer gondoskodik a ház melegéről, hűtéséről, melegvízellátásáról,. Az épület alsó szintjén padlófűtés üzemel, az emeleti szobákat radiátorok által fűtik, szobánként külön távvezérelve, az egyedileg kívánt hőmérséklet eléréséhez. Valamint fan-coil rendszer is működik. A gázt bevezették viszont nem használják, hiszen a gondosan megtervezett energiatakarékos rendszer által nullára csökkenthető a rezsiköltség. A kinti tér igényes megtervezettsége tovább növeli a családi ház otthonos hangulatát, gondolva a szórakozás és pihenés lehetőségeire. Az épületből a konyhán át kilépve kerülünk a család wellness birodalmába, kültéri konyha, bárpult, sütögető, hatalmas terasz, hőszivattyú által fűtött medence biztosítja a családi, -baráti összejövetelek maximális hangulatát. Újlengyel az M5-ös autópályától pár percre található. Barátságos távolságra a fővárostól, mindössze fél óra autóútra, volánbusszal pedig 50 percnyi távolságra a Népliget buszállomásig, ezért közlekedése főleg Budapest irányába kiváló, méltán kedvelik az ingázók. Ez a Pest vármegyei kisközség rendelkezik minden szolgáltatóval, bölcsődével, óvodával, iskolával, orvosi rendelővel, postával, boltokkal, ami a hétköznapi élethez nélkülözhetetlen. A község iparűzési adó mentes. Fontosabb ügyek ( bank, Kormányablak, Földhivatal, szakorvosi ellátás), nagyobb bevásárlások ( Aldi, Tesco, Spar, Pepco, épülő Lidl) a 10 percnyi autóútra lévő Dabas városban intézhetők. Ha megtekintené az ingatlant, keressen akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
terasz
melléképület
internet
telefon
beépített szekrény
hőszigetelt
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhászné Andrea Nagy Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhászné Andrea Nagy Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY