Eladó ház Törökbálint 207 nm
Eladó ház Törökbálint 207 nm
Eladó ház Törökbálint 207 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8094856
Referenciaszám: program@koronabefektetes.hu
Frissítve: 9 napja

Törökbálint eladó családi ház 6 szobás: 210 millió Ft

210 millió Ft
1 014 493 Ft/m²
207 m²
Alapterület
1108 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 609 474 Ft
Második évtől
831 752 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
20 évvel ezelőtt álmodtuk meg ezt a házat magunknak, aminek a nappalijában elfér az egész család, de van lehetőség mindenkinek elvonulni a saját kuckójába is. Minden vágyunk teljesült, de sokat változott az életünk és mára már mások az álmaink. Ezért most eladásra kínáljuk a házunkat, hogy másnak is legalább annyi örömöt szerezzen, mint nekünk. 2002-ben épült ez a nettó 207 m2 lakóterű könnyűszerkezetes ház Törökbálint egyik zsákutcájában, egy 1108 m2-es telken. Dryvit szigeteléssel, hőszigetelt fa nyílászárókkal, masszív tetőszerkezettel, Bramac tetőcserép fedéssel emelve az értékét és időtállóságát. Szerves részét képezi az épületnek az egy állásos garázs műhellyel, amelyből egy fedett teraszon át jutunk el az előszobába. Innen lehet lemenni az ablakos pincébe (68 m2), amelyből könnyen kialakítható egy jól funkcionáló élettér. Jelenleg mosókonyha, kézműves műhely, szauna és tároló kapott itt helyet, de a kazán is ebben a helyiségben található, ami a padlófűtést, a radiátorokat és a melegvizet fűti. A nappalit, a nem átlagos nyitott fedélszékű mennyezet teszi különlegessé, a központi helyen épült kályhával, ami a padlófűtés mellett kiválóan alkalmas a mindennapos fűtésre. Széles folyosón jutunk a hátsó kertbe, ahol a ház teljes szélességét lefedő 40 m2-es faburkolatú teraszon lehet „nyaralni” egész évben. A házat tiszafák és örökzöldek ölelik körbe, lombos fák adják az árnyékot a nyári hőségben. Főbb jellemzők: - 177 m2 lakótér + 2 terasz (40 + 25 m2) + 68 m2 pince + garázs + 2 állásos fedett gépkocsi beálló - Nappali + Konyha + Étkező 70 m2 - 4 db fürdőszoba - Fűtés: Saunier Duval gázkazán (padlófűtés+radiátor) + Kályha - Riasztórendszer - Ásott kút az öntözéshez - A Bálint Márton Általános iskolától 1 utcányira, jó közlekedés, minden bevásárlási lehetőség könnyen megközelíthető Akinek picit is felkeltettük az érdeklődését hívjon bátran, szívesen megmutatjuk élőben is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Terasz:
65 m²
Energetikai besorolás:
B
villany
gáz
víz
csatorna
luxus
kocsibeálló
fűtött garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
terasz
pince
műhely
mosókonyha
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
kandalló
parkettás
redőny
reluxa
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korona Befektetés Program Korona Befektetés Program Az iroda összes hirdetése
+36 30 536 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korona Befektetés Program Korona Befektetés Program Az iroda összes hirdetése
+36 30 536 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY