Eladó ház Tordas 92 nm
Eladó ház Tordas 92 nm
Eladó ház Tordas 92 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7973635
Referenciaszám: HZ066865
Frissítve: 16 napja

Tordas eladó családi ház 4 szobás: 74,99 millió Ft

74,99 millió Ft
815 109 Ft/m²
92 m²
Alapterület
482 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 640 Ft
Második évtől
297 015 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOK BUDAPESTTŐL 15 PERCRE, A FESTŐI TORDASON!Költözzön be a szerződés aláírását követő 5 hónapon belül korszerű és szép új otthonába!FONTOS! Ezek a minőségi (passzívháznak megfelelő hőátbocsátási tényezőjű) könnyűszerkezetes minimális energiaköltségű házak, MEGFELELNEK A KORMÁNY ÁLTAL HOZOTT 2023. NOVEMBER 1-TŐL ÉLETBE LÉPETT ÚJ ENERGIATANÚSÍTVÁNY SZABÁLYAINAK!CSOK+ igényelhető!Az ingatlanokba beépítésre kerülő hőszivattyús padlófűtés az egyik legjobb hatásfokkal és legkisebb rezsiköltséggel rendelkező fűtési rendszer. Ezen felül háromrétegű melegperemes műanyag nyílászárók és hűtő-fűtő klíma is található a házakban.A napelemes rendszer kiépítésére is van lehetőség, ez egyedi megállapodás tárgyát képezi. A ház 92 nm +10 nm terasz +4 nm tároló + fedett kocsibeálló +482 nm telekAz ár tartalmazza továbbá a vinyl vagy spc burkolatokat, fürdőszobai szanitereket, pergolával ellátott teraszt, minőségi kerítést és motoros kaput, illetve a fedett kocsibeállót és a kertet is. Mivel a kivitelezés a szerződés aláírása után indul, ezért bármilyen egyedi kérdést-kérést még lehetőségünk van figyelembe venni. Az eladási ár bruttó ár, az áfát már tartalmazza.(A külső látványtervek valósághűek, az ingatlan belső berendezésének látványtervei azonban méretarányos fiktív képek.)Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal! Készséggel állok rendelkezésére akár a településről, akár a házakról szeretne további információkhoz jutni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
László-Kocsis Szandra Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 20 432 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
László-Kocsis Szandra Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 20 432 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY