Eladó ház Tolna 112 nm
Eladó ház Tolna 112 nm
Eladó ház Tolna 112 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8092383
Referenciaszám: H484078
Frissítve: 9 napja

Tolna eladó családi ház 3 szobás: 34 millió Ft

34 millió Ft
303 571 Ft/m²
112 m²
Alapterület
384 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 98 677 Ft
Második évtől
134 665 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztációs szám keresése” menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: "H484078" Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót. A 112,9 m2-es épület 384 m2-es telken fekszik. Alsó szintje (85,63 m2) 2 szobát, egy nappalit, konyhát, kamrát, egy fürdőt, külön Wc-t, foglal magába. Tetőterében (19,45 m2) egy szobát alakítottak ki, egy helység befejezésre vár, továbbá a padlástér többi részét igény szerint be lehet építeni. További jellemzők: - fűtése gázkazánnal működik, de könnyedén vegyes tüzelésűre lehet alakítani - a villanyhálózat a régi, de jó állapotú, érintésvédelemmel van ellátva - nyílászárói fából vannak - szobái parkettával borítottak, újonnan fel lettek csiszolva - tégla melléképületei: kazánház, tároló Ajánlom családoknak, a központhoz közel, csendes, hangulatos, zöld környezetben helyezkedik el. Igény szerint felújítható, tetőterébe akár fürdőszobát is kis lehet alakítani. Ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon és megmutatom! Reg szám: H484078 Teljes körű pénzügyi megoldások díjmentesen. Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani. Az ingatlan az Otthon Centrum felezőcsomag portfóliójához tartozik. További információért keresse honlapunkat. Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1981
Terasz:
12,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Beda Tímea Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Beda Tímea Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY