Eladó ház Tolna 170 nm
Eladó ház Tolna 170 nm
Eladó ház Tolna 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7638597
Referenciaszám: HZ071071
Frissítve: 4 napja

Tolna eladó családi ház 5 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
234 706 Ft/m²
170 m²
Alapterület
297 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Páratlan ízléssel berendezett igényes családi ház várja új tulajdonosát!!!Szeretnél egy olyan házat vásárolni, ahová csak beköltözni kell?Akkor ez a szép 170m2-es családi ház Tolna  városában rád vár!Az épület 2000-2012-ben épült. Falazata phoroterm tégla, amely 8 cm-es szigetelést kapott , ezáltal minimális fűtést igényel.A tető bramac cseréppel ellátott, a padlás 20cm-es üveggyapot szigetelést kapott.A nyílászárók fa szerkezetűek, dupla hőszigetelt üveggel ellátva. A ház 2022-ben teljes körű felújításon esett át. Közművek cserélve lettek : víz, villany, fűtéscsövek. A melegvizet villanybojler biztosítja. A burkolatok laminált parketta, illetve kerámia padló.Az első lakrészben található:-Nappali-étkező-előszoba-gardrób-fürdőszoba-wcAz emeleten két szoba található. Az egyik szoba jelenleg kialakítás alatt áll , amelyből egy kis terasz nyílik.A másik lakrészben található:-nappali-étkező-konyha-hálószoba-fürdőszoba, wcA két lakrész könnyen összenyitható, vagy akár befektetőknek  bérbeadásra, irodaként is funkcionálhat.A homlokzata új színt kapott.Az ingatlanhoz egy kis udvar tartozik , ahol a gyerekek ,vagy a kutyusod játszhat.Óvoda, iskola, patika, háziorvosi rendelő, kis és nagy bolt, buszmegálló 10 perc sétányira található.Amennyiben további  kérdése merül fel, vagy már meg is tekintené az ingatlant , keressen bizalommal!Csak költözz be és élvezd az új otthonod!Siess, előzd meg a többi érdeklődőt, hogy a tied legyen ez a kiváló ház!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2000
Erkély:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Váli-Sávoly Andrea Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 70 504 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Váli-Sávoly Andrea Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 70 504 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY