Eladó ház Tököl 121 nm
Eladó ház Tököl 121 nm
Eladó ház Tököl 121 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8043859
Referenciaszám: 107003699
Frissítve: 21 napja

Tököl eladó családi ház 5 szobás: 88,9 millió Ft

88,9 millió Ft
734 711 Ft/m²
121 m²
Alapterület
730 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 010 Ft
Második évtől
352 109 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tökölön, használatbavételi engedéllyel és konyhabútorral szerelt, önálló CSALÁDIHÁZ, garázzsal eladó, igényes, számtalan referenciával rendelkező kivitelezőtől. A ház BB kategóriás energetika tanúsítvánnyal épülnek Az ingatlanok nappali+4 hálószobás kialakítással és kiváló telekkel rendelkeznek. Föbb jellemzői: -Amerikai konyhás nappali + 4 kialakítás -fürdőszoba WC-vel + külön WC, mosdó -háztartási helyiség -garázs -hatalmas terasz -jó méretű saját telek Műszaki adatok: -30 N+F Porotherm tégla 15 cm homlokzati hőszigetelés - 30 cm födémszigetelés - Bramac cserép - HŐSSZIVATTYÚS fűtésrendszer Igényes, gondos kivitelezés, rengeteg referenciával! Érdemes megtekinteni! Ne maradjon le róla! Az ingatlan céges kivitelezésben került megépítésre. Éljen a 2024.évi CSOK , CSOK PLUSZ szabályok adta lehetőségeivel. Hitel ügyintézéssel kapcsolatosan is rendelkezésére állunk. A Hévmegálló és üzletek közelben találhatóak. Az irodánk teljes körű ügyintézéssel áll a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és Bank semleges hitel ügyintézőnk is igény szerint rendelkezésére áll. Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
B
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
internet
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bazsó Zoltán Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 426 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bazsó Zoltán Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 426 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY