Eladó ház Tököl 121 nm
Eladó ház Tököl 121 nm
Eladó ház Tököl 121 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8023219
Referenciaszám: 7981_leebesfia
Frissítve: 17 napja

Tököl eladó családi ház 5 szobás: 88,9 millió Ft

88,9 millió Ft
734 711 Ft/m²
121 m²
Alapterület
730 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 258 010 Ft
Második évtől
352 109 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tökölön eladó egy azonnal költözhető, garázsos, földszintes, önálló, új építésű családi ház AJÁNDÉK KONYHABÚTORRAL! Tököl legszebb új építésű részén eladó egy nettó 121 nm, bruttó 130 nm nagyságú családi ház 730 nm-es összközműves telekkel. Az ingatlan elrendezése alaposan átgondolt, élhető, praktikus, melyben : garázs, tároló, előszoba, hatalmas tágas, világos amerikai konyhás étkező-nappali terasz és kertkapcsolattal, háztartási helyiség, 4 hálószoba, fürdőszoba/wc,+ egy külön wc lett kialakítva. Az ingatlan 30-as Porotherm téglából, 15 cm-es homlokzati szigeteléssel, fafödémmel, 25 cm tetőszigeteléssel, Bramac beton cserép fedéssel, 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárókkal épült. A ház fűtését és meleg víz ellátását kondenzációs gázkazán biztosítja padlófűtéssel. Térkövezett járda és térkövezett kocsibeálló is a vételár részét képezi. Az ingatlan céges kivitelezésben épül, babaváró hitelből, Csok-ból, piaci hitelből egyaránt megvásárolható, finanszírozás a beruházóval történt egyeztetés alapján. Hitelben, Csok-ban ingyenes segítséget tudunk biztosítani. Ha fontos a minőség, a magas műszaki tartalom, a remek lokáció a legjobb választás! Az ingatlan gyönyörű környéken épül, az utcában csupa szép, új ház található. Az infrastruktúra kiváló, Hév, buszmegálló, boltok, ovi, suli karnyújtásnyira! Páratlan lehetőség a környéken! Több 10 éves szakmai tapasztalattal és referenciával rendelkező kivitelező, számtalan elégedett ügyfél. Referencia házak megtekinthetők. Nem fog csalódni és nem fog tovább keresgélni!!! Részletekért kérem keressen bizalommal, amennyiben épp nem tudom fogadni hívását vissza fogom hívni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
B
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernát Ágnes Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 757 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernát Ágnes Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 757 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY