Eladó ház Tokaj 80 nm
Eladó ház Tokaj 80 nm
Eladó ház Tokaj 80 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7978970
Referenciaszám: VIB07
Frissítve: 2 hónapja

Tokaj eladó családi ház 4 szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
331 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
250 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 76 910 Ft
Második évtől
104 959 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A világörökség részévé nyilvánított borvidéken, Tokajban örökpanorámás lakóház eladó! Az ingatlan egy 252 m2 –es telken fekszik, melynek mérete 82 m2. A ház az 1990-es években épült bodrogkeresztúri tufából, szerkezete stabil, viszont mind a külső és belső terek felújításra szorulnak. A nyílászárókat 2019-ben hőszigetelt műanyag ajtókra és ablakokra cserélték. A fűtés gázkonvektorokkal biztosított, valamint alternatív megoldásként a nappaliban található cserépkályha biztosítja az otthon melegét. Az ingatlan tehermentes, lakóház besorolású, így alkalmas CSOK-ra. Az alsó szinten nappali, közlekedő folyosó, konyha, fürdőszoba és külön WC található. Az emeleten 4 szoba, amelyből kettő erkélyes és a Tokaji hegyre néz, a másik két szobából pedig a Bodrogra nyílik a kilátás. Az ingatlan elhelyezkedése nagyon kedvező, mivel a Bodrog közelsége, a Tokaji hegy nyújtotta túrázási és kirándulási lehetőségek, akár nyaralónak is alkalmassá teszik. A kiépített kerékpárúton, teljesen körbe lehet menni a Tokaji hegyen. A környék infrastruktúrája és a kulturális rendezvények folyamatosan fejlődnek és bővülnek is egyben. A közelben: buszmegálló, egészségközpont, iskola, óvoda stb. Irányár:26.500.000 Ft. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését és további kérdései lennének, vagy szeretné megtekinteni akkor a 06-30/9313165-ös telefonszámon keressenek bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
kocsibeálló
csendes
világos
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyiri Brigitta Nyiri Brigitta Az iroda összes hirdetése
+36 30 931 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyiri Brigitta Nyiri Brigitta Az iroda összes hirdetése
+36 30 931 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY