Eladó ház Tokaj 232 nm
Eladó ház Tokaj 232 nm
Eladó ház Tokaj 232 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7905172
Referenciaszám: HZ021462
Feltöltve: 5 hónapja

Tokaj eladó családi ház 5+3 fél szobás: 57,99 millió Ft

57,99 millió Ft
249 957 Ft/m²
232 m²
Alapterület
647 m²
Telek
5+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 168 302 Ft
Második évtől
229 682 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A TÖKÉLETES CSALÁDI HÁZ Tokaj legcsendesebb, legzöldebb utcájában (Panorámával)! 232 nm / 57.990.000.- Ft Ez a gyönyörű elhelyezkedésű, nagybetűs családi ház beteljesítette feladatát: felnőtt itt egy család. Most keresi új gazdáját, akinek ugyanebben szolgálatára lehet. Csendes, kertvárosi, zöld övezetben, gyönyörű örökpanorámával (2 erkéllyel is) rendelkező családi ház Tokaj belvárosától és a Bodrog-Tisza torkolatától pár perc sétára. LOKÁCIÓ: Tokaj Kossuth terétől (Szent István szobortól) pár perc sétára Közelben: iskola, óvoda, beoltok, vendéglők, borteraszok, gyógyszertár, orvosi rendelő, fogászat, boltok, templomok, Bodrog- illetve Tisza part, ATM-ek Gyönyörű, fákkal, árnyékkal telített, aszfaltozott zsákutca (forgalom nélkül) A HÁZ: Felújított konyha; Új, műanyag nyílászárók; Felújított tetőszerkezet; 2022-es, modern, karbantartott gázkazán Gyönyörű panoráma a Tokaji hegyre, a városra (2 erkély is!) Kellő nagyságú zöld kert (zöldség, gyümölcs biztosan megterem) Esővízgyűjtő (locsolásra kiváló) TÉNYLEG csendes és szerethető szomszédok 2 fürdőszoba, 3 mellékhelyiség Garázs, kazánház Folyamatosan karbantartott, felújított AJÁNLOM: Többgyermekes családoknak - itt nyugodt szívvel el lehet engedni a gyermekeket biciklizni (zsákutca) Befektetőknek - azonnal kiadható akár szállásként (Tokaj turisztikájából adódóan) Nyaralónak Ha nyugodt, csöndes környezetben keresi álmai családi házát, megtalálta! A panoráma már csak hab a tortán... Hitelezésben is segítünk! Keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
14 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
belsőkert
étkező
kamra
erkély
terasz
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Máté Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 70 802 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Máté Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 70 802 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY