Eladó ház Tiszavasvári 360 nm
Eladó ház Tiszavasvári 360 nm
Eladó ház Tiszavasvári 360 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7554526
Referenciaszám: HZ088362
Feltöltve: 16 napja

Tiszavasvári eladó családi ház 5 szobás: 31,9 millió Ft

31,9 millió Ft
88 611 Ft/m²
360 m²
Alapterület
388 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 582 Ft
Második évtől
126 347 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tiszavasvári központjától  360 nm-es, szintes, Nappali + 4 szobás családi ház 388 nm-es telken eladó !Jellemzők:- A ház belül tágas, barátságos,  van benne kandalló, hatalmas nappali + étkező, kényelmesen elfér benne egy nagy család , vagy akár több generáció is.- Nagy méretű konyha, benne tölgyfa konyha bútorral- A konyhából nyílik a kamra- A fürdőszobák is tágasak , szép burkolatúak- Az egész nappali falai és mennyezete, illetve a lépcsőház is fa lambériázott- Az utcafronton lehetőség van bármilyen kereskedelmi illetve szolgáltatási tevékenység beindítására - Közelben van vásárlási lehetőség penny , Coop ,vasárnaponként piac csarnok ,gyerekeknek óvoda, iskola , gimnázium, gyógyszertár , több háziorvos is, fogászat- A település termál fürdővel rendelkezik és igen közkedvelt, van egy kis idegen forgalmi mozgás is! Itt van lehetőség fizikoterápiára is!Az ingatlant tudom ajánlani akár több generációnak is ,vagy többgyermekes családoknak ,hiszen minden igényt kielégít és  vállalkozás indítására is alkalmas!További információért keressen bizalommal!Vevőink részére minden szolgáltatásunk díjmentes4Irodánkban szintén díjmentes hitel-, CSOK, Babaváró intézése.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koncz Éva Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 492 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koncz Éva Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 492 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY