Eladó ház Tiszavárkony 70 nm
Eladó ház Tiszavárkony 70 nm
Eladó ház Tiszavárkony 70 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8082370
Referenciaszám: M272700
Feltöltve: 17 napja

Tiszavárkony eladó családi ház 2 szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
212 858 Ft/m²
70 m²
Alapterület
779 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 244 Ft
Második évtől
59 015 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye. Eladásra kínálunk Tiszavárkonyban egy 2 szobás, 70 m2-es összkomfortos családi házat, mely 1965-ben épült 779 m2-es telken. A ház alapja tégla, falazata vályog, tetőzete cserép fedésű. Villany, víz, gáz a házban bekötve, szennyvíz az utcai csatornahálózathoz csatlakoztatva. A fűtést gáz konvektor és szobánként egy-egy cserépkályha biztosítja. A meleg vizet villany bojler adja. Az ingatlan nagyon csendes helyen van, az utcabeli szomszédok nagyon segítőkész, rendes emberek. Tiszavárkony a folyó Tisza jobb partján fekszik, sportolni, horgászni vágyóknak igazi paradicsom. A szomszédos települések észak felől Tószeg, kelet felől (a Tisza túlpartján) Rákóczifalva, délkelet felől Vezseny, dél felől Tiszajenő, nyugat felől pedig Jászkarajenő. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, Csok és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Válóczi Sándor Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 458 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Válóczi Sándor Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 458 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY