Eladó ház Tiszaújváros, Tiszaszederkény 230 nm
Eladó ház Tiszaújváros, Tiszaszederkény 230 nm
Eladó ház Tiszaújváros, Tiszaszederkény 230 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7664806
Referenciaszám: 681500133
Feltöltve: 17 napja

Tiszaújváros eladó családi ház 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
303 913 Ft/m²
230 m²
Alapterület
747 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Tiszaújváros Tiszaszederkény részén egy minden igényt kielégítő családi ház.A jó elosztású,tágas,világos,élhető ingatlan igazán alkalmas több generáció,vagy  egy nagy család otthonának. A 747 m2-es telken elhelyezkedő 230 m2 alapterületű ház földszint,tetőtér beépítéses,részben alápincézve.. Az eredeti épület 1985-ben szilikátból épült,majd 1995-ben bővitésre került. A mostani állapotot az 5 éve történt felújítás után érte el. Ekkor kapott hőszigetelést,födém szigetelést,új cserepeslemez héjazatot,valamint új ablakokat és bejárati ajtókat. Villamoshálózat teljesen,vizvezeték rendszer részben újult meg.Fűtése turbó gázkazánnal,illetve split klímával is megoldható,a fűtés szobánként szabályozható.A földszinten 1 szoba,konyha-nappali-étkező,fürdőszoba, WC,előszoba található. A tetőtérben 3 nagyméretű szoba, fürdőszoba,és mosókonyha került kialakításra. Az épület félig alápincézett,ez a 230 m2-en felül van. Az épületet  kb.  20 m2-es terasz veszi körbe,valamint a tetőtéri szobák közül kettő erkéllyel is rendelkezik. Az udvaron 4 garázs található,a garázsok előtt térkövezett. Az udvarra önműködő kapun keresztül lehet bejutni. A jól elvégzett szigeteléseknek köszönhetően a nagy alapterület ellenére sem megfizethetetlen a fűtése: 40-100.000 Ft közé esik a gázszámla,itt nem fizetnek átalányt. Az ingatlan tehermentes,azonnal birtokba vehető,és azonnal költözhető állapotban is van. A képeken látható bútorok és gépészeti berendezések a vételárban benne vannak. Mindenképpen érdemes ezt az ingatlant megnéznie,ha a családjának otthont keres.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
garázs
bútorozott
vízórás
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kardos Gyöngyi Kardos Consulting BT Az iroda összes hirdetése
+36 70 427 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kardos Gyöngyi Kardos Consulting BT Az iroda összes hirdetése
+36 70 427 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY